مقاله بررسی خواص آیرودینامیکی محصول سویا


در حال بارگذاری
23 اکتبر 2022
فایل ورد و پاورپوینت
2120
5 بازدید
۷۹,۷۰۰ تومان
خرید

توجه : به همراه فایل word این محصول فایل پاورپوینت (PowerPoint) و اسلاید های آن به صورت هدیه ارائه خواهد شد

  مقاله بررسی خواص آیرودینامیکی محصول سویا دارای ۱۴ صفحه می باشد و دارای تنظیمات در microsoft word می باشد و آماده پرینت یا چاپ است

فایل ورد مقاله بررسی خواص آیرودینامیکی محصول سویا  کاملا فرمت بندی و تنظیم شده در استاندارد دانشگاه  و مراکز دولتی می باشد.

توجه : در صورت  مشاهده  بهم ریختگی احتمالی در متون زیر ،دلیل ان کپی کردن این مطالب از داخل فایل ورد می باشد و در فایل اصلی مقاله بررسی خواص آیرودینامیکی محصول سویا،به هیچ وجه بهم ریختگی وجود ندارد


بخشی از متن مقاله بررسی خواص آیرودینامیکی محصول سویا :

تعداد صفحات:۱۴

چکیده:

در این مطالعه سرعت حد و ضریب دراگ سه رقم از محصولات سویا با عنوان های سحر DPX ویلیامز به عنوان تابعی از محتوای رطوبتی ارقام در بازه ۴% تا ۲۰ % مورد مطالعه قرار گرفت .در این راستا ابتدا رابطهسرعت حد و ضریب دراگ با محتوای رطوبتی به صورت تئوری فرموله شده و سپس عملا در دستگاه خشک کن بستر سیال مورد آزمایش و بررسی قرار گرفت.پارامترهای فیزیکی موثر بر سرعت حد و ضریب دراگ با استفاده ازروشهای استاندارد اندازه گیری گردید.که در نتیجه با تغییر محتوای رطوبتی سه واریته سحر DPX ویلیامزدر بازه ۴% تا ۲۰ % ، سرعت حد هر یک از سه واریته به ترتیب از ۴/۴۲ به ۵/۱ و ۵/۱۲ به ۵/۴۹ و ۴/۷۱ به ۵/۵متر بر ثانیه افزایش یافت، در حالیکه در همین محدوده رطوبتی ، ضریب دراگ سه رقم سحرDPX و ویلیامز به ترتیب از ۰/۴۵ به ۰/۳۸۹ و۰/۵۳به ۰/۴۵۲ و ۰/۵۱۲به ۰/۴۴۴ کاهش یافت رسم نمودارهای سرعت حد و ضریب دراگ نسبت به محتوای رطوبتی ، نشان داد که هر دوی آنها با سرعت حد رابطه خطی داشته ولی با افزایش محتوای رطوبتی سرعت حد افزایش و ضریب دراگ کاهش یافت

  راهنمای خرید:
  • در صورتی که به هر دلیلی موفق به دانلود فایل مورد نظر نشدید با ما تماس بگیرید.