مقاله مدل سازی تشکیل لایه کیک فیلتراسیون با استفاده از سیستم فازی


در حال بارگذاری
23 اکتبر 2022
فایل ورد و پاورپوینت
2120
2 بازدید
۷۹,۷۰۰ تومان
خرید

توجه : به همراه فایل word این محصول فایل پاورپوینت (PowerPoint) و اسلاید های آن به صورت هدیه ارائه خواهد شد

  مقاله مدل سازی تشکیل لایه کیک فیلتراسیون با استفاده از سیستم فازی دارای ۶ صفحه می باشد و دارای تنظیمات در microsoft word می باشد و آماده پرینت یا چاپ است

فایل ورد مقاله مدل سازی تشکیل لایه کیک فیلتراسیون با استفاده از سیستم فازی  کاملا فرمت بندی و تنظیم شده در استاندارد دانشگاه  و مراکز دولتی می باشد.

توجه : در صورت  مشاهده  بهم ریختگی احتمالی در متون زیر ،دلیل ان کپی کردن این مطالب از داخل فایل ورد می باشد و در فایل اصلی مقاله مدل سازی تشکیل لایه کیک فیلتراسیون با استفاده از سیستم فازی،به هیچ وجه بهم ریختگی وجود ندارد


بخشی از متن مقاله مدل سازی تشکیل لایه کیک فیلتراسیون با استفاده از سیستم فازی :

تعداد صفحات:۶

چکیده:

تشکیل لایه کیک ذرات در فرآیند فیلتراسیون متقابل، پارامتری مهم در عملکرد فیلتر می باشد که علاوه بر شرایط عملیاتی نظیر سرعت فیلتراسیون به شکل و اندازه ذرات جامد تشکیل دهنده آن نیز بستگی دارد. در این تحقیق مدل سازیفرایند تشکیل کیک فیلتراسیون برای توزیع اندازه مختلف ذرات و سرعتهای متفاوت به کمک سیستم استنتاج فازی مطابق ممدانی و تاکاگی -سوجینو و با استفاده از نتایج آزمایشات ایستگاههای تقلیل فشار گاز و مطالعات چوئ انجام پذیرفت. بدین منظور مهمترین پارامترهای مؤثر در فرآیند تشکیل کیک یعنی قطر ذرات (در سه سطح مختلف ۷/۱۵ ۶/۳ ۷/۸۳ میکرون سرعت فیلتراسیون (درچهار سطح ۰/۰۳ و۰۰۴ و ۰/۰۵ و ۰/۰۶ متر بر ثانیه )و فاکتور دراگ به عنوان افت فشار بر واحد سرعت (در نه سطح مختلف بین ۰/۰۲ تا۵۴۴پاسکال ثانیه بر متر) بررسی شد. نتایج نشان داد که با استفاده از منطق فازی و دخالت دادن مفاهیم مربوطه می توان روند افزایش افت فشار، همزمان با تشکیل کیک را پیشگویی نمود. همچنین در اینمدل، تاثیر اندازه ذرات مختلف بر مقاومت کیک تشکیل شده در مقابل جریان گاز عبوری از فیلتر بررسی شده و نتایج قابل قبولی در مقایسه با دادههای تجربی بدست آمده است

  راهنمای خرید:
  • در صورتی که به هر دلیلی موفق به دانلود فایل مورد نظر نشدید با ما تماس بگیرید.