مقاله تأثیر بسته بندی با پوشش نانوذرات Tio2بر رویPH محصول خیار


در حال بارگذاری
23 اکتبر 2022
فایل ورد و پاورپوینت
2120
2 بازدید
۷۹,۷۰۰ تومان
خرید

توجه : به همراه فایل word این محصول فایل پاورپوینت (PowerPoint) و اسلاید های آن به صورت هدیه ارائه خواهد شد

  مقاله تأثیر بسته بندی با پوشش نانوذرات Tio2بر رویPH محصول خیار دارای ۱۶ صفحه می باشد و دارای تنظیمات در microsoft word می باشد و آماده پرینت یا چاپ است

فایل ورد مقاله تأثیر بسته بندی با پوشش نانوذرات Tio2بر رویPH محصول خیار  کاملا فرمت بندی و تنظیم شده در استاندارد دانشگاه  و مراکز دولتی می باشد.

توجه : در صورت  مشاهده  بهم ریختگی احتمالی در متون زیر ،دلیل ان کپی کردن این مطالب از داخل فایل ورد می باشد و در فایل اصلی مقاله تأثیر بسته بندی با پوشش نانوذرات Tio2بر رویPH محصول خیار،به هیچ وجه بهم ریختگی وجود ندارد


بخشی از متن مقاله تأثیر بسته بندی با پوشش نانوذرات Tio2بر رویPH محصول خیار :

تعداد صفحات:۱۶

چکیده:

سالانه بخش زیادی ( ۳۰-۴۰درصد) از محصولات کشاورزی کشور به دلیل بسته بندی و نگهداری نادرست از دست می رود. بهره گیری از فناوری نانو و تولید بسته بندی هایی که بتواند علاوه بر افزایش طول مدت نگهداری محصولات غذایی، از آلودگی آنها جلوگیری نماید، می تواند در کاهش ضایعات حاصل از بسته بندی درست ایفای نقش نماید. در تحقیق حاضر تأثیر غلظت های مختلف نانوذراتTio2 و۳۰۰۰و۹۰۰۰و۳۰۰۰۰و۱۰۰۰۰۰و۳۰۰۰۰۰ppm تحت نورهای ۱۰ و ۲۰ وات UVبر روی PH محصول خیار بررسی گردیده و با نمونه شاهد مقایسه شده است. با توجه به مشاهدات و بررسی های صورت گرفته بسته بندی با پوشش دهی غلظت ۳۰۰۰۰۰ ppm تحت نور ۲۰ وات،کمترین تغییر PH را در مدت ۲۰ روز در محصول آزمایشی در پی داشته است و مد توانند به عنوان نمونه ای جهت به کارگیری در صنعت بسته بندی توصیه گردد

  راهنمای خرید:
  • در صورتی که به هر دلیلی موفق به دانلود فایل مورد نظر نشدید با ما تماس بگیرید.