مقاله اثر افزودن پروبیوتیک Protexin در جیره غذایی شاه میگوی آب شیرین (Astacus leptodactylus) بر شاخصهای رشد و بازماندگی


در حال بارگذاری
23 اکتبر 2022
فایل ورد و پاورپوینت
2120
2 بازدید
۷۹,۷۰۰ تومان
خرید

توجه : به همراه فایل word این محصول فایل پاورپوینت (PowerPoint) و اسلاید های آن به صورت هدیه ارائه خواهد شد

  مقاله اثر افزودن پروبیوتیک Protexin در جیره غذایی شاه میگوی آب شیرین (Astacus leptodactylus) بر شاخصهای رشد و بازماندگی دارای ۲ صفحه می باشد و دارای تنظیمات در microsoft word می باشد و آماده پرینت یا چاپ است

فایل ورد مقاله اثر افزودن پروبیوتیک Protexin در جیره غذایی شاه میگوی آب شیرین (Astacus leptodactylus) بر شاخصهای رشد و بازماندگی  کاملا فرمت بندی و تنظیم شده در استاندارد دانشگاه  و مراکز دولتی می باشد.

توجه : در صورت  مشاهده  بهم ریختگی احتمالی در متون زیر ،دلیل ان کپی کردن این مطالب از داخل فایل ورد می باشد و در فایل اصلی مقاله اثر افزودن پروبیوتیک Protexin در جیره غذایی شاه میگوی آب شیرین (Astacus leptodactylus) بر شاخصهای رشد و بازماندگی،به هیچ وجه بهم ریختگی وجود ندارد


بخشی از متن مقاله اثر افزودن پروبیوتیک Protexin در جیره غذایی شاه میگوی آب شیرین (Astacus leptodactylus) بر شاخصهای رشد و بازماندگی :

تعداد صفحات:۲

چکیده:

این تحقیق به منظور ارزیابی اثر سطوح مختلف پروبیوتیک Protexin در جیره غذایی Isonitrogenous و Isoenergetics بر روی رشد و بازماندگی Astacus leptodactylus انجام شد. تیمارهای غذایی شامل سطوح ۰، ۱ و ۳ گرم در کیلوگرم غذا بودند. این آزمایش به صورت طرح کاملاً تصادفی بود. هر تیمار متشکل از ۳ تکرار بوده و جمعاً در ۹ مخزن پرورش انجام شد. طول دوره آزمایش طی یک برنامه ۸ هفته ای انجام شد و شاه میگوها در مخزنهای فایبرگلاس با ظرفیت ۱۰۰ لیتری که دارای جریان هوای دائمی بودند و تعویض آب به صورت روزانه صورت میگرفت، نگهداری شدند. متوسط وزن اولیه موجودات ۰/۷۴ ±۲۳/۰۵ گرم بود. نتایج نشان داد که با افزایش سطح پروبیوتیک در جیره های آزمایشی شاخصهای رشدی Astacus leptodactylus در رابطه با افزایش وزن و شاخص رشد ویژه ، بهبود یافته و بین تیمار فاقد پروبیوتیک و تیمار پروبیوتیک ۳gr/kg اختلاف معنی داری را نشان داد. (p<0.05) همچنین اختلاف ضریب چاقی و درصد بازماندگی شاه میگوهای آزمایشی در تیمارهای آزمایشی مختلف که با سطوح مختلف پرو بیوتیک تغذیه شده بودند معنی دارنبود (p<0.05)

  راهنمای خرید:
  • در صورتی که به هر دلیلی موفق به دانلود فایل مورد نظر نشدید با ما تماس بگیرید.