مقاله امکان سنجی تولید بهینه بیوپلیمر فراویژه کفیران از آب پنیر با استفاده روش سطح پاسخ


در حال بارگذاری
23 اکتبر 2022
فایل ورد و پاورپوینت
2120
2 بازدید
۷۹,۷۰۰ تومان
خرید

توجه : به همراه فایل word این محصول فایل پاورپوینت (PowerPoint) و اسلاید های آن به صورت هدیه ارائه خواهد شد

  مقاله امکان سنجی تولید بهینه بیوپلیمر فراویژه کفیران از آب پنیر با استفاده روش سطح پاسخ دارای ۳ صفحه می باشد و دارای تنظیمات در microsoft word می باشد و آماده پرینت یا چاپ است

فایل ورد مقاله امکان سنجی تولید بهینه بیوپلیمر فراویژه کفیران از آب پنیر با استفاده روش سطح پاسخ  کاملا فرمت بندی و تنظیم شده در استاندارد دانشگاه  و مراکز دولتی می باشد.

توجه : در صورت  مشاهده  بهم ریختگی احتمالی در متون زیر ،دلیل ان کپی کردن این مطالب از داخل فایل ورد می باشد و در فایل اصلی مقاله امکان سنجی تولید بهینه بیوپلیمر فراویژه کفیران از آب پنیر با استفاده روش سطح پاسخ،به هیچ وجه بهم ریختگی وجود ندارد


بخشی از متن مقاله امکان سنجی تولید بهینه بیوپلیمر فراویژه کفیران از آب پنیر با استفاده روش سطح پاسخ :

تعداد صفحات:۳

چکیده:

ترکیبات خوراکی فراویژه نظیر کفیران اهمیت بسزایی درسلامت انسان دارند. این ترکیب توسط باکتری لاکتوباسیلوس کفیرانوفاسینس دردانک کفیر (استارتر کفیر) تولید می شود. مطالعات زیادی به منظور اپتیمم سازی شرایط تولید این مواد از میکروارگانیزم ها با روش سطحپاسخ انجام شده است. این تحقیق در این راستا است و نتایج آن نشان داد که می توان از ضایعات صنایع لبنی مانند آب پنیر برای تولیدکفیران استفاده کرد. مواد شیمیایی مورد نیاز از شرکت سیگما و مرک خریداری شدند. آب پنیر از شرکت فرآورده های لبنی سحر خریداریشد و به همراه عصاره ی مخمر (طبق طرح مرکب مرکزی) به عنوان محیط کشت استفاده شد. دانه های کفیر بعنوان استارتر کشت ازمصرف کننده ای خانگی در تهران تهیه گردید. مقدار کفیران استخراجی با استفاده از روش رنگ سنجی و دستگاه اسپکتروفتومتریاندازه گیری گردید. در این تحقیق، ابتدا، از میان چند منبع مختلف نیتروژنی، عصاره مخمر به عنوان مناسب ترین منبع موثر بر تولید کفیرانبا استفاده از طرح یک فاکتور در یک زمان تشخیص داده شد. سپس اثر چهار فاکتور غلظت لاکتوز آب پنیر، غلظت عصاره مخمر، دما و pH در پنج سطح بر تولید کفیران در دانک کفیر با استفاده از روش سطح پاسخ و طرح مرکب مرکزی بهینه سازی گردید. نتایج بدست آمده از آنالیز رگرسیون درجه دوم، نشان داد که مناسب ترین شرایط برای تولید کفیران غلظت لاکتوز ۶۶/۶۳g/l، عصاره مخمر ۱۲/۲۶g/l، دمای ۲۴/۱۳ درجه سانتیگراد و pH-5/62 است. تحت این شرایط میزان کفیران تولیدی ۶۷۷mg/l پیش بینی شد. آزمایشات تاییدی ضمن تصدیق پیش بینی مدل نشان دادند که در شرایط بهینه میزان تولید کفیران در دانک mg/l25±۶۶۳ است.

  راهنمای خرید:
  • در صورتی که به هر دلیلی موفق به دانلود فایل مورد نظر نشدید با ما تماس بگیرید.