مقاله بررسی اثرات استفاده از پروبیوتیک ها در جیره غذایی بر شاخص های رشد و بقای لارو ماهی قزل آلای رنگین کمان


در حال بارگذاری
23 اکتبر 2022
فایل ورد و پاورپوینت
2120
4 بازدید
۷۹,۷۰۰ تومان
خرید

توجه : به همراه فایل word این محصول فایل پاورپوینت (PowerPoint) و اسلاید های آن به صورت هدیه ارائه خواهد شد

  مقاله بررسی اثرات استفاده از پروبیوتیک ها در جیره غذایی بر شاخص های رشد و بقای لارو ماهی قزل آلای رنگین کمان دارای ۲ صفحه می باشد و دارای تنظیمات در microsoft word می باشد و آماده پرینت یا چاپ است

فایل ورد مقاله بررسی اثرات استفاده از پروبیوتیک ها در جیره غذایی بر شاخص های رشد و بقای لارو ماهی قزل آلای رنگین کمان  کاملا فرمت بندی و تنظیم شده در استاندارد دانشگاه  و مراکز دولتی می باشد.

توجه : در صورت  مشاهده  بهم ریختگی احتمالی در متون زیر ،دلیل ان کپی کردن این مطالب از داخل فایل ورد می باشد و در فایل اصلی مقاله بررسی اثرات استفاده از پروبیوتیک ها در جیره غذایی بر شاخص های رشد و بقای لارو ماهی قزل آلای رنگین کمان،به هیچ وجه بهم ریختگی وجود ندارد


بخشی از متن مقاله بررسی اثرات استفاده از پروبیوتیک ها در جیره غذایی بر شاخص های رشد و بقای لارو ماهی قزل آلای رنگین کمان :

تعداد صفحات:۲

چکیده:

در این آزمایش اثر مقادیر مختلف پروبیوتیک های Yeasture (شامل ۰/۱، ۰/۲ و ۰/۳ کیلوگرم در تن) ، بلوگاتس l (شامل ۵×۱۰(۹), ۲×۱۰(۹)CFU/gfood و (۹×۱۰(۹) و بلوگاتس ll (شامل ۵×۱۰(۹),۲×۱۰(۹)CFU/gfood و(۹×۱۰(۹) و مخلوطی از مقدار متوسط هر یک از آنها و جیره شاهد (فاقد پروبیوتیک)، در قالب ۱۱ تیمار ازمایشی به مدت ۶۹۰ روز تغذیه شدند و اثرات آنها بر میزان رشد و بازماندگی ۳۳۰۰ لاروماهی قزل آلای رنگین کمان (Oncorhynchus mykiss) (با میانگین وزنی ۰/۰۰۵±۰/۳۷ گرم و طول کل ۰/۲۷۸±۳/۱ سانتی متر) مورد بررسی قرار گرفت. در طی دوره آزمایش، عملیات زیست سنجی هر ۷ روز یکبار انجام شد و شاخص های رشد مشتمل بر طول کل، ضریب تبدیل غذایی، ضریب رشد ویژه، ضریب چاقی و درصد بقاء براساس استاندارد تعیین گردید. نتایج حاصل از این نشان داد که بالاترین میزان شاخص های رشد شامل وزن، ضریب رشد ویژه و ضریب چاقی و بهترین ضریب تبدیل غذایی، در تیمار تغذیه شده با بیشترین مقدار بلوگاتکس ll بوده و دارای تفاوت معنی داری با سایر تیمارها بوده است (p<0/05). تیمارهای تغذیه شده با پروبیوتیک از میزان وزن و ضریب رشد ویژه بالا و ضریب تبدیل غذایی کمتری نسبت به تیمار شاهد برخوردار بودند. بررسی های آماری حاکی از عدم وجود اختلاف معنی دار (p<0/05) در طول کل، درصد بقاء و شاخص وضعیت (CF) بین تیمارها می باشد.

  راهنمای خرید:
  • در صورتی که به هر دلیلی موفق به دانلود فایل مورد نظر نشدید با ما تماس بگیرید.