مقاله بررسی خواص پروبیوتیک باکتریهای اسید لاکتیک جدا شده ازمیکروتای روده در ماهی


در حال بارگذاری
23 اکتبر 2022
فایل ورد و پاورپوینت
2120
3 بازدید
۷۹,۷۰۰ تومان
خرید

توجه : به همراه فایل word این محصول فایل پاورپوینت (PowerPoint) و اسلاید های آن به صورت هدیه ارائه خواهد شد

  مقاله بررسی خواص پروبیوتیک باکتریهای اسید لاکتیک جدا شده ازمیکروتای روده در ماهی دارای ۲ صفحه می باشد و دارای تنظیمات در microsoft word می باشد و آماده پرینت یا چاپ است

فایل ورد مقاله بررسی خواص پروبیوتیک باکتریهای اسید لاکتیک جدا شده ازمیکروتای روده در ماهی  کاملا فرمت بندی و تنظیم شده در استاندارد دانشگاه  و مراکز دولتی می باشد.

توجه : در صورت  مشاهده  بهم ریختگی احتمالی در متون زیر ،دلیل ان کپی کردن این مطالب از داخل فایل ورد می باشد و در فایل اصلی مقاله بررسی خواص پروبیوتیک باکتریهای اسید لاکتیک جدا شده ازمیکروتای روده در ماهی،به هیچ وجه بهم ریختگی وجود ندارد


بخشی از متن مقاله بررسی خواص پروبیوتیک باکتریهای اسید لاکتیک جدا شده ازمیکروتای روده در ماهی :

تعداد صفحات:۲

چکیده:

هدف از این مطالعه ارزیابی قابلیت و توانایی ۳ باکتری اسید لاکتیک (LAB) جدا شده از ماهی ( لاکتوکوکوس لاکتیس ، لاکتوباسیلوس پلانتاروم و لاکتوباسیلوس فرمنتوس ) در ممانعت از چسبندگی چندین پاتوژن ماهی ( آیروموناس هیدروفیلا ، آیروموناس سالمونیسیدا ، یرسینا روکری و ویبریو آنگویلاروم ) به انگلهای موکوس روده ای تحت شرایط In vitro بود. نتایج نشان داد که فقط لاکتوکوکوس لاکتیس در تمامی پاتوژنهای ماهی تولید چسبندگی می کند . در حالیکه لاکتوباسیلوس پلانتاروم چسبندگی آیروموناس هیدروفیلا و سالمونیسیدا را کاهش میدهد . به غیر از ویبریو آنگویلاروم چسبندگی تمام پاتوژنهای ماهی توسط باکتری I.Fermentum و از طریق میکس ۳ سویه LAB به شدت کاهش می یابد. به علاوه فقط باکتری لاکتوکوکوس لاکتیس زمانیکه در محیط مایع شمارش گردید فعالیت های آنتی باکتریال بر علیه تمام پاتوژنهای ماهی را نشان داد. همه سویه های باکتری اسید لاکتیک (LAB) قادر بودند در pH پائین و غلظت بالای صفرای ماهی زنده بمانند.

  راهنمای خرید:
  • در صورتی که به هر دلیلی موفق به دانلود فایل مورد نظر نشدید با ما تماس بگیرید.