مقاله بررسی فعالیت ضد میکروبی برخی باکتری های پروبیوتیک (جدا شده از ماست محلی) در برابر باکتری هایبیماریزای روده


در حال بارگذاری
23 اکتبر 2022
فایل ورد و پاورپوینت
2120
2 بازدید
۷۹,۷۰۰ تومان
خرید

توجه : به همراه فایل word این محصول فایل پاورپوینت (PowerPoint) و اسلاید های آن به صورت هدیه ارائه خواهد شد

  مقاله بررسی فعالیت ضد میکروبی برخی باکتری های پروبیوتیک (جدا شده از ماست محلی) در برابر باکتری هایبیماریزای روده دارای ۲ صفحه می باشد و دارای تنظیمات در microsoft word می باشد و آماده پرینت یا چاپ است

فایل ورد مقاله بررسی فعالیت ضد میکروبی برخی باکتری های پروبیوتیک (جدا شده از ماست محلی) در برابر باکتری هایبیماریزای روده  کاملا فرمت بندی و تنظیم شده در استاندارد دانشگاه  و مراکز دولتی می باشد.

توجه : در صورت  مشاهده  بهم ریختگی احتمالی در متون زیر ،دلیل ان کپی کردن این مطالب از داخل فایل ورد می باشد و در فایل اصلی مقاله بررسی فعالیت ضد میکروبی برخی باکتری های پروبیوتیک (جدا شده از ماست محلی) در برابر باکتری هایبیماریزای روده،به هیچ وجه بهم ریختگی وجود ندارد


بخشی از متن مقاله بررسی فعالیت ضد میکروبی برخی باکتری های پروبیوتیک (جدا شده از ماست محلی) در برابر باکتری هایبیماریزای روده :

تعداد صفحات:۲

چکیده:

امروزه شواهد فراوانی مبنی بر اثرات مفید مصرف غذاهای پروبیوتیکی وجود دارد. باکتری های اسید لاکتیک مانند لاکتوباسیل ها و بیفیدوباکتری ها از متداول ترین پروبیوتیک ها محسوب می شوند. محصولات غذایی پروبیوتیکی می توانند اثرات مفیدی بر سلامت انسان داشته باشند. در این پژوهش، ۱۰ نمونه ماست از نقاط مختلف استان مازندران جمع آوری شد. پس از جداسازی، رنگ آمیزی گرم و تست کاتالاز، جدایه ها بر اساس الگوی تخمیر قندشان شناسایی شدند. PCR بر اساس پرایمرهای اختصاصی برای ژن های ۱۶srRNA لاکتوباسیل ها انجام شد. مقاومت باکتری ها تحت شرایط اسیدی (pH 2) و نمک های صفراوی (اکسکال ۰۳) مورد ارزیابی قرار گرفت. فعالیت مهاری آنها نیز به دو روش انتشار در چاهک و کشت نقطه ای، نسبت به سویه های پاتوژن روده مورد بررسی قرار گرفت. در طی مراحل غربال سازی، ۲۵ سویه از باکتری های اسید لاکتیک جداسازی شدند. بر اساس بررسی های مولکولی، این سویه ها به ۶ گونه مختلف تعلق داشتند. ۳ مورد از این سویه ها به شدت در برابر pH اسیدی و املاح صفراوی مقاومت نشان دادند. برخی از این سویه ها در برابر پاتوژن های روده ای فعالیت ضد میکروبی بالایی نشان دادند. از دیر باز در ایران این باور وجود داشته که ماست دارای اثرات درمانی بوده و از آن در کاهش علائم ناهنجاری های روده ای استفاده میشد. یافته های ما این باور را تا حدود زیادی اثبات کرد. برخی از این پروبیوتیک ها، گزینه های بسیار خوبی برای استفاده در غذاهای لبنیپروبیوتیک می باشند. همچنین این جدایه ها می توانند به منظور بهبود میکروفلور روده و پیشگیری از بیماری های گوارشی مورد استفادهقرار بگیرند.

  راهنمای خرید:
  • در صورتی که به هر دلیلی موفق به دانلود فایل مورد نظر نشدید با ما تماس بگیرید.