مقاله برسی روش های تجویز پروبیوتیک پروتکسین در هچری بر بازیابی سالمونلا آنتریتیدیس در محتویات سکوم ولوزه سکومی جوجه های گوشتی


در حال بارگذاری
23 اکتبر 2022
فایل ورد و پاورپوینت
2120
12 بازدید
۷۹,۷۰۰ تومان
خرید

توجه : به همراه فایل word این محصول فایل پاورپوینت (PowerPoint) و اسلاید های آن به صورت هدیه ارائه خواهد شد

  مقاله برسی روش های تجویز پروبیوتیک پروتکسین در هچری بر بازیابی سالمونلا آنتریتیدیس در محتویات سکوم ولوزه سکومی جوجه های گوشتی دارای ۲ صفحه می باشد و دارای تنظیمات در microsoft word می باشد و آماده پرینت یا چاپ است

فایل ورد مقاله برسی روش های تجویز پروبیوتیک پروتکسین در هچری بر بازیابی سالمونلا آنتریتیدیس در محتویات سکوم ولوزه سکومی جوجه های گوشتی  کاملا فرمت بندی و تنظیم شده در استاندارد دانشگاه  و مراکز دولتی می باشد.

توجه : در صورت  مشاهده  بهم ریختگی احتمالی در متون زیر ،دلیل ان کپی کردن این مطالب از داخل فایل ورد می باشد و در فایل اصلی مقاله برسی روش های تجویز پروبیوتیک پروتکسین در هچری بر بازیابی سالمونلا آنتریتیدیس در محتویات سکوم ولوزه سکومی جوجه های گوشتی،به هیچ وجه بهم ریختگی وجود ندارد


بخشی از متن مقاله برسی روش های تجویز پروبیوتیک پروتکسین در هچری بر بازیابی سالمونلا آنتریتیدیس در محتویات سکوم ولوزه سکومی جوجه های گوشتی :

تعداد صفحات:۲

چکیده:

این آزمایش با هدف برسی تاثیر روش های مختلف تجویز پروبیوتیک پروتکسین در هچری بر بازیابی سالمونلا آنتریتیدیس در محتویات سکوم و لوزه سکومی جوجه های گوشتی انجام شد. ۹۰ قطعه جوجه گوشتی سویه راس ۳۰۸ به سه تیمار تقسیم شدند.یک تیمار شاهد و دو تیمار روش های مختلف تجویز پروبیوتیک در هچری، شامل تزریق به تخم مرغ و افشانه. در هر تیمار ۳تکرار و در هر تکرار ۱۰ جوجه قرار داشت. نتایج در قالب طرح کاملا تصادفی تجزیه آماری شد. همه پرندگان یک روز بعد از دریافت پروبیوتیک با Log(10)CFU/g سالمونلا انتریتیدیس چالش داده شدند. یک و هفت روز بعد از چالش برای ارزیابی سالمونلا از محتویات سکوم و لوزه سکومی ۱۰ پرنده از هر تیمار نمونه برداری شد و با تکنیک کشت مورد برسی قرار گرفتند. به ترتیب بیشترین میزان آلودگی محتویات سکوم در یک روزگی در تیمار شاهد، تزریق تخم مرغ و افشانه مشاهده شد (p<0.05). بیشترین میزان آلودگی محتویات سکوم در هفت روزگی در تیمار شاهد و کمترین آن در تیمار افشانه مشاهده شد که تفاوت آن با تیمارتزریق تخم مرغ معنی دار نبود (p<05). میزان آلودگی محتویات سکوم از یک روزگی تا هفت روزگی افزایش پیدا کرد که احتمالا به دلیل استقرار سالمونلا و تکثیر در دستگاه گوارش بود. از نظر بازیابی سالمونلا از لوزه سکومی یک روز بعد از چالش تفاوت معنی داری بین گروه های مختلف مشاهده نشد. در هفت روزگی بیشترین میزان آلودگی در تیمار شاهد مشاهده شد (۰۸۳) و میزان آلودگی در تیمار های دیگر تزریق تخم مرغ ۰۷۰ و افشانه ۰۶۴ بود و تفاوت آن معنی دار بود.

  راهنمای خرید:
  • در صورتی که به هر دلیلی موفق به دانلود فایل مورد نظر نشدید با ما تماس بگیرید.