مقاله بستنی بعنوان یک غذای حامل پروبیوتیک


در حال بارگذاری
23 اکتبر 2022
فایل ورد و پاورپوینت
2120
5 بازدید
۷۹,۷۰۰ تومان
خرید

توجه : به همراه فایل word این محصول فایل پاورپوینت (PowerPoint) و اسلاید های آن به صورت هدیه ارائه خواهد شد

  مقاله بستنی بعنوان یک غذای حامل پروبیوتیک دارای ۲ صفحه می باشد و دارای تنظیمات در microsoft word می باشد و آماده پرینت یا چاپ است

فایل ورد مقاله بستنی بعنوان یک غذای حامل پروبیوتیک  کاملا فرمت بندی و تنظیم شده در استاندارد دانشگاه  و مراکز دولتی می باشد.

توجه : در صورت  مشاهده  بهم ریختگی احتمالی در متون زیر ،دلیل ان کپی کردن این مطالب از داخل فایل ورد می باشد و در فایل اصلی مقاله بستنی بعنوان یک غذای حامل پروبیوتیک،به هیچ وجه بهم ریختگی وجود ندارد


بخشی از متن مقاله بستنی بعنوان یک غذای حامل پروبیوتیک :

تعداد صفحات:۲

چکیده:

یکی از محصولات لبنی پروبیوتیک، بستنی است که ترکیبی از اجزایی نظیر شیر ، شیرین کنندهها، پایدار کنندهها، امولسیفایر-ها و عوامل طعم دهنده است. از آنجاییکه بستنی طرفداران زیادی در بین تمامی اقشار جامعه و گروههای مختلف سنی دارد پتانسیل بالایی برای تولید فرآوردههای پروبیوتیک دارد. یک غذای پروبیوتیک باید حاوی شمار کافی از میکروارگانیسم های پروبیوتیک باشد و این باکتریها نیز بتوان د ن بقا و فعالیت متابولیکی خود را طی مراحل مختلف فر آوری و سپس هضم در دستگاه گوارشی حفظ کنند. از پروبیوتیکهای پر مصرف در تولید بستنی، یفیدوباکتریوم لاکتیس (Bb-12) می باشد که مشخص شده مصرف بستنی حاوی آن میتواند منجر به کاهش استرپتوکوکها و لاکتوباسیلوسهای مولد حفره دهانی (cavity Oral) شود. در مرحله تولید بستنی، پروبیوتیکها همراه با استارترکالچر به شیر خنک شده افزوده می شوند. در تولید این محصول باید انتخاب کشتهای مصرفی، غلظت مایه تلقیح، چگونگی تلقیح مایه میکروبی و دیگر محتویات موجود در فرآورده (بویژه میوه در مورد بستنی میوه ای) صحیح و متناسب با هم صورت گیرد. pH فرآورده به منظور افزایش بقای باکتریهای لاکتیکی و افزایش پذیرش مصرف کننده و مرحله هوادهی نیز بدلیل حساسیت پروبیوتیکها به حضور اکسیژن کنترل شود. همچنین در حین نگهداری محصول از نوسان دمای پرهیز گردد.

  راهنمای خرید:
  • در صورتی که به هر دلیلی موفق به دانلود فایل مورد نظر نشدید با ما تماس بگیرید.