مقاله بهینه سازی شرایط تولید ماستپروبیوتیک


در حال بارگذاری
23 اکتبر 2022
فایل ورد و پاورپوینت
2120
2 بازدید
۹۷,۷۰۰ تومان
خرید

توجه : به همراه فایل word این محصول فایل پاورپوینت (PowerPoint) و اسلاید های آن به صورت هدیه ارائه خواهد شد

  مقاله بهینه سازی شرایط تولید ماستپروبیوتیک دارای ۲ صفحه می باشد و دارای تنظیمات در microsoft word می باشد و آماده پرینت یا چاپ است

فایل ورد مقاله بهینه سازی شرایط تولید ماستپروبیوتیک  کاملا فرمت بندی و تنظیم شده در استاندارد دانشگاه  و مراکز دولتی می باشد.

توجه : در صورت  مشاهده  بهم ریختگی احتمالی در متون زیر ،دلیل ان کپی کردن این مطالب از داخل فایل ورد می باشد و در فایل اصلی مقاله بهینه سازی شرایط تولید ماستپروبیوتیک،به هیچ وجه بهم ریختگی وجود ندارد


بخشی از متن مقاله بهینه سازی شرایط تولید ماستپروبیوتیک :

تعداد صفحات:۲

چکیده:

در جهان امروز ،مصرف کنندگان مواد غذایی به سلامتی خود علاقه مند هستند و مایل به مصرف غذاهایی هستند که سلامتی آنها را تامین کند یا حتی از بیمار شدن آنها جلوگیری به عمل آورد. بیماریهای روده ای فاکتور کلیدی توسعه غذاهای فراویژه در اروپاست . زنده مانی و بقای باکتری های پروبیوتیک دو فاکتور رقابتی تکنیکی و بازاریابی برای مصرف تولید کنندگان صنعتی است. غذاهای پروبیوتیک حاوی گونه ای خاص باید داری تعداد مناسبی از سلولهای زنده در طول دوره نگهداری باشد . به علاوه، محصولات پروبیوتیک نباید دارای بافت وعطر و بوی ناخوشایند باشند.شرایط تولید، ماده بسته بندی، شرایط نگهداری و ماتریکسو نوع ماده غذایی حامل پروبیوتیک ها در کیفیت محصول مؤثرمی باشند. ممکن است فاکتورهای متعددی بر زنده مانی لاکتوباسیلوسهاو گونه های ب یفیدوباکتریوم وجود پراکسید هیدروژن و اکسیژن محلول، غلظت متابولیت PH در ماست مؤثر باشند. این فکتورها عبارتند از هایی نظیر اسیدهای آلی، ظرفیت بافری و دمای نگهداری . همچنین زنده مانی باکتری های پروبیوتیک به ابلیتدسترسی مواد مغذی، محرک ها و ممانعت کنندگان رشد و میزان تلقیح، دمای انکوباسیون، زمان تخمیر و دم اینگهداری بستگی دارد.

  راهنمای خرید:
  • در صورتی که به هر دلیلی موفق به دانلود فایل مورد نظر نشدید با ما تماس بگیرید.