مقاله تاثیر سطوح متفاوت پروبیوتیک پروتکسین جیره غذایی بر شاخص هپاتوسوماتیک ماهی زینتی اسکار


در حال بارگذاری
23 اکتبر 2022
فایل ورد و پاورپوینت
2120
5 بازدید
۷۹,۷۰۰ تومان
خرید

توجه : به همراه فایل word این محصول فایل پاورپوینت (PowerPoint) و اسلاید های آن به صورت هدیه ارائه خواهد شد

  مقاله تاثیر سطوح متفاوت پروبیوتیک پروتکسین جیره غذایی بر شاخص هپاتوسوماتیک ماهی زینتی اسکار دارای ۲ صفحه می باشد و دارای تنظیمات در microsoft word می باشد و آماده پرینت یا چاپ است

فایل ورد مقاله تاثیر سطوح متفاوت پروبیوتیک پروتکسین جیره غذایی بر شاخص هپاتوسوماتیک ماهی زینتی اسکار  کاملا فرمت بندی و تنظیم شده در استاندارد دانشگاه  و مراکز دولتی می باشد.

توجه : در صورت  مشاهده  بهم ریختگی احتمالی در متون زیر ،دلیل ان کپی کردن این مطالب از داخل فایل ورد می باشد و در فایل اصلی مقاله تاثیر سطوح متفاوت پروبیوتیک پروتکسین جیره غذایی بر شاخص هپاتوسوماتیک ماهی زینتی اسکار،به هیچ وجه بهم ریختگی وجود ندارد


بخشی از متن مقاله تاثیر سطوح متفاوت پروبیوتیک پروتکسین جیره غذایی بر شاخص هپاتوسوماتیک ماهی زینتی اسکار :

تعداد صفحات:۲

چکیده:

به منظور بررسی تاثیر پروبیوتیک پروتکسین بر شاخص هپاتوسوماتیک ماهیان زینتی اسکار، آزمایشی به مدت ۸ هفته انجام شد. این آزمایش در قالب ۴ تیمار و ۳ تکرار با سطوح مختلف ۰/۱۵، ۰/۵ و ۱ گرم به ازای هر کیلوگرم غذای خشک در مقایسه با تیمار شاهد طراحی گردید. آزمایش بصورت طرح کاملا تصادفی در آکواریوم های ۱۰۰ لیتری با تعداد ۱۲ قطعه بچه ماهی اسکار با میانگین وزن اولیه ۰/۱۲ ±۴/۹۲ گرم در هر آکواریوم صورت پذیرفت. نرخ تغذیه بر اساس ۴ درصد وزن بدن و ۳ نوبت در روز انجام شد. در طول دوره سه بار نمونه برداری(شروع آزمایش، پایان هفته چهارم و پایان دوره) و در هر بار تعداد ۳ قطعه بچه ماهی از هر آکواریوم جهت تعیین وزن بدن و وزن کبد نمونه برداری شدند و در پایان دوره آزمایش شاخص کبدی (HSI) (وزن کل بدن/وزن کبد) مورد تجزیه و تحلیل آماری قرار گرفت. نتایج بدست آمده نشان داد استفاده از پروبیوتیک در جیره غذایی ماهیان اثرات مثبتی بر افزایش شاخص کبدی ماهیان زینتی داشته بطوریکه با افزودن پروبیوتیک به جیره غذایی نسبت وزن کبد به وزن کل بدن ماهیان در مقایسه با تیمار شاهد افزایش معناداری (p<0/05) یافت و از بین سطوح مختلف پروبیوتیک تیمار حاوی ۰/۱۵ گرم پروبیوتیک به ازای کیلوگرم غذای خشک در مقایسه با سطوح دیگر بالاترین توان را در افزایش شاخص کبدی ماهیان نشان داده است.

  راهنمای خرید:
  • در صورتی که به هر دلیلی موفق به دانلود فایل مورد نظر نشدید با ما تماس بگیرید.