مقاله جداسازی و شناسایی بیوشیمیایی لاکتوباسیل های با پتانسیل پروبیوتیکی از محصولات لبنی سنتی آذربایجان(اهرو ماکو)


در حال بارگذاری
23 اکتبر 2022
فایل ورد و پاورپوینت
2120
3 بازدید
۶۹,۷۰۰ تومان
خرید

توجه : به همراه فایل word این محصول فایل پاورپوینت (PowerPoint) و اسلاید های آن به صورت هدیه ارائه خواهد شد

  مقاله جداسازی و شناسایی بیوشیمیایی لاکتوباسیل های با پتانسیل پروبیوتیکی از محصولات لبنی سنتی آذربایجان(اهرو ماکو) دارای ۲ صفحه می باشد و دارای تنظیمات در microsoft word می باشد و آماده پرینت یا چاپ است

فایل ورد مقاله جداسازی و شناسایی بیوشیمیایی لاکتوباسیل های با پتانسیل پروبیوتیکی از محصولات لبنی سنتی آذربایجان(اهرو ماکو)  کاملا فرمت بندی و تنظیم شده در استاندارد دانشگاه  و مراکز دولتی می باشد.

توجه : در صورت  مشاهده  بهم ریختگی احتمالی در متون زیر ،دلیل ان کپی کردن این مطالب از داخل فایل ورد می باشد و در فایل اصلی مقاله جداسازی و شناسایی بیوشیمیایی لاکتوباسیل های با پتانسیل پروبیوتیکی از محصولات لبنی سنتی آذربایجان(اهرو ماکو)،به هیچ وجه بهم ریختگی وجود ندارد


بخشی از متن مقاله جداسازی و شناسایی بیوشیمیایی لاکتوباسیل های با پتانسیل پروبیوتیکی از محصولات لبنی سنتی آذربایجان(اهرو ماکو) :

تعداد صفحات:۲

چکیده:

پروبیوتیک ها بعنوان مکملهای غذایی میکروبی زنده که از طریق تقویت تعادل میکروبی روده بطور سودمندمیزبان را تحت تاثیر قرار میدهند تعریف شده اند.محصولات لبنی در میان بهترین حاملهای غذایی پذیرفته شده برای کشت های پروبیوتیک قرار گرفته اند . ۲۵ سویه لاکتوباسیلوس با استفاده از محیط کشت MRS آگار وگرمخانه گذاری در ۳۷ درجه سانتیگرادبه مدت ۷۲ ساعت از محصولات لبنی جداسازی و درشرایط آزمایشگاهی برای خصوصیات پروبیوتیکی ازقبیل مقاومت به اسید وتحمل نمکهای صفراوی ارزیابی شدند. تستهای مورفولو ژیکی، فیزیولوژیکی و بیوشیمیایی برای شناسایی ایزوله ها مورد استفاده قرار گرفت. نتایج نشان داد از ۲۵ ایزوله جداسازی شده بعد از غربالگری اولیه در (PH,3)21 ایزوله رشد خوبی در شرایط اسیدی (PH,2.5) داشت. همه ایزوله های مقاوم به اسید مقاومت خوبی به نمکهای صفراوی نشان دادند در نهایت ایزوله ها در گروههای لاکتوباسیلوس کازئی ؛ لاکتوباسیلوس فرمنتوم؛ لاکتوباسیلوس سیک ؛ ژیلیس قرار گرفتند.مقاومت بالا به اسید ونمکهای صفراوی، پیشنهاد می کند که محصولات لبنی لاکتوباسیلوس پلانتاروم و لاکتوباسیلوس سنتی غیر پاستوریزه این مناطق به عنوان منابع طبیعی لاکتوباسیلوس های با پتانسیل پروبیوتیکی است که میتواند بعنوان افزودنی در توسعه محصولات لبنی استفاده شود. تحقیقات بیشتر به منظور بررسی بقاء و سودمندی سویه ها در فرایند هضم و گوارش درمیزبان انسانی مورد نیاز است.

  راهنمای خرید:
  • در صورتی که به هر دلیلی موفق به دانلود فایل مورد نظر نشدید با ما تماس بگیرید.