مقاله مطالعه خواص مکانیکی میوه طالبی به منظور کاهش تلفات آن


در حال بارگذاری
23 اکتبر 2022
فایل ورد و پاورپوینت
2120
2 بازدید
۶۹,۷۰۰ تومان
خرید

توجه : به همراه فایل word این محصول فایل پاورپوینت (PowerPoint) و اسلاید های آن به صورت هدیه ارائه خواهد شد

  مقاله مطالعه خواص مکانیکی میوه طالبی به منظور کاهش تلفات آن دارای ۶ صفحه می باشد و دارای تنظیمات در microsoft word می باشد و آماده پرینت یا چاپ است

فایل ورد مقاله مطالعه خواص مکانیکی میوه طالبی به منظور کاهش تلفات آن  کاملا فرمت بندی و تنظیم شده در استاندارد دانشگاه  و مراکز دولتی می باشد.

توجه : در صورت  مشاهده  بهم ریختگی احتمالی در متون زیر ،دلیل ان کپی کردن این مطالب از داخل فایل ورد می باشد و در فایل اصلی مقاله مطالعه خواص مکانیکی میوه طالبی به منظور کاهش تلفات آن،به هیچ وجه بهم ریختگی وجود ندارد


بخشی از متن مقاله مطالعه خواص مکانیکی میوه طالبی به منظور کاهش تلفات آن :

تعداد صفحات:۶

چکیده:

درحین عملیات برداشت و جابجایی میوه ها جهت انتقال به انبار یا بازار مصرف محصول تحت ضربات و فشارهای متعددی قرار میگیرد که دربسیاری موارد این شرایط به تخریب بافت آن و درنتیجه فاسد شدن آن منجر می شود اطلاع از خواص مکانیکی محصولات کشاورزی وبکارگیری آن درطراحی ماشین های مرتبط باعث کاهش آسیب های مکانیکی می شود تحقیق حاضر به منظور تعیین خواص مکانیکی پوست و گوشت دورقم متداول طالبی درخراسان شامل تنش تسلیم کرنش تسلیم ضریب الاستیسیته و چقرمگی انجام گرفت نتایج نشان داد که خواص پوست وگوشت طالبی متفاوت هستند و دراعمال بارهای مختلف گوشت میوه زودتر آسیب می بیند و همچنین نتایج تجزیه واریانس نشان داد که برای طراحی و بهینه سازی ماشین های فراوری بسته بندی و انتقال میوه تاثیر پارامترهای رقم و اندازه میوه نی زباید درنظر گرفته شود.

  راهنمای خرید:
  • در صورتی که به هر دلیلی موفق به دانلود فایل مورد نظر نشدید با ما تماس بگیرید.