مقاله کنترل کوکسیدیوز و کوکسیدیاهای مختلف جوجه در تکنولوژی های انتخابیدر نواحی گرمسیری و نیمه گرمسیری


در حال بارگذاری
23 اکتبر 2022
فایل ورد و پاورپوینت
2120
5 بازدید
۹۷,۷۰۰ تومان
خرید

توجه : به همراه فایل word این محصول فایل پاورپوینت (PowerPoint) و اسلاید های آن به صورت هدیه ارائه خواهد شد

  مقاله کنترل کوکسیدیوز و کوکسیدیاهای مختلف جوجه در تکنولوژی های انتخابیدر نواحی گرمسیری و نیمه گرمسیری دارای ۲ صفحه می باشد و دارای تنظیمات در microsoft word می باشد و آماده پرینت یا چاپ است

فایل ورد مقاله کنترل کوکسیدیوز و کوکسیدیاهای مختلف جوجه در تکنولوژی های انتخابیدر نواحی گرمسیری و نیمه گرمسیری  کاملا فرمت بندی و تنظیم شده در استاندارد دانشگاه  و مراکز دولتی می باشد.

توجه : در صورت  مشاهده  بهم ریختگی احتمالی در متون زیر ،دلیل ان کپی کردن این مطالب از داخل فایل ورد می باشد و در فایل اصلی مقاله کنترل کوکسیدیوز و کوکسیدیاهای مختلف جوجه در تکنولوژی های انتخابیدر نواحی گرمسیری و نیمه گرمسیری،به هیچ وجه بهم ریختگی وجود ندارد


بخشی از متن مقاله کنترل کوکسیدیوز و کوکسیدیاهای مختلف جوجه در تکنولوژی های انتخابیدر نواحی گرمسیری و نیمه گرمسیری :

تعداد صفحات:۲

چکیده:

کوکسیدیاها انگل های پروتوزوایی رایجی هستند. در گذشته بیشتر تولیدکنندگان جوجه های گوشتی کوکسیدیوز را با استفاده از داروهای ضد کوکسیدیال در خوراک طیور، کنترل می کردند، اما این روش با توجه به روند در حال رشد پرنده، نسبت به سلامت خوراک کمتر مطلوب است. امروزه واکسیناسیون با آلوده کردن طیور جوان با یک دوز مشخصی از انگل های کوکسیدیایی زنده انجام می شود. این واکسیناسیون طیور را در برابر بیماری ایمن خواهد کرد. پروبیوتیک (Enterococcus Faeciu) یک جز رایج از میکروب های روده ای انسان ها یا حیوانات است. در این مطالعه با مقایسه اثر افزودن مکمل خوراکی پروبیوتیک (Enterococcus Faeciu) در جیره شامل اثر داروی ضدکوکسیدیوز بر عملکرد جوجه گوشتی، جیره بدون داروی ضدکوکسیدیوز یا واکسن بر عملکرد جوجه گوشتی، جیره حاوی واکسن کوکسیدیایی عملکرد جوجه گوشتی بررسی شده است.

  راهنمای خرید:
  • در صورتی که به هر دلیلی موفق به دانلود فایل مورد نظر نشدید با ما تماس بگیرید.