مقاله اثر وسیله کمکی قابل پوشیدن در کاهش نیروهای عضلات اکستنسور تنه در کارهای مربوط به نگه داشتن بار به طور استاتیک (ICBME2010)


در حال بارگذاری
23 اکتبر 2022
فایل ورد و پاورپوینت
2120
13 بازدید
۷۹,۷۰۰ تومان
خرید

توجه : به همراه فایل word این محصول فایل پاورپوینت (PowerPoint) و اسلاید های آن به صورت هدیه ارائه خواهد شد

  مقاله اثر وسیله کمکی قابل پوشیدن در کاهش نیروهای عضلات اکستنسور تنه در کارهای مربوط به نگه داشتن بار به طور استاتیک (ICBME2010) دارای ۷ صفحه می باشد و دارای تنظیمات در microsoft word می باشد و آماده پرینت یا چاپ است

فایل ورد مقاله اثر وسیله کمکی قابل پوشیدن در کاهش نیروهای عضلات اکستنسور تنه در کارهای مربوط به نگه داشتن بار به طور استاتیک (ICBME2010)  کاملا فرمت بندی و تنظیم شده در استاندارد دانشگاه  و مراکز دولتی می باشد.

توجه : در صورت  مشاهده  بهم ریختگی احتمالی در متون زیر ،دلیل ان کپی کردن این مطالب از داخل فایل ورد می باشد و در فایل اصلی مقاله اثر وسیله کمکی قابل پوشیدن در کاهش نیروهای عضلات اکستنسور تنه در کارهای مربوط به نگه داشتن بار به طور استاتیک (ICBME2010)،به هیچ وجه بهم ریختگی وجود ندارد


بخشی از متن مقاله اثر وسیله کمکی قابل پوشیدن در کاهش نیروهای عضلات اکستنسور تنه در کارهای مربوط به نگه داشتن بار به طور استاتیک (ICBME2010) :

تعداد صفحات:۷

چکیده:

در سالهای اخیر، وسایل کمکی پوشیدنی برای جلوگیری از کمردرد مورد استفاده قرار گرفتهاند که به طور قابل توجهینیروهای مورد نیاز برای عضلات ارکتور اسپاین را کاهش دادهاند. در این مطالعه، با بررسی نواقص موجود در وسیله کمکی قابل نصب برروی بدن، یک وسیله کمکی قابل پوشیدن (WAD) بهبود و ساخته شد. گشتاورهای وارد بر کمر، با استفاده از مدلسازی در دو حالت با و بدون استفاده از وسیله کمکی بدست آمدند همچنین نیروهای فشاری و برشی وارد بر کمر و سطح فعالیت عضلات با استفاده از نرم افزار Anybody در دو حالت بدست آمدند. برای صحهگذاری از الکترومایوگرافی عضلات استفاده شد. نتایج مدلسازی نشان دادند که گشتاورهای وارد بر کمر، با استفاده از وسیله کمکی ۲۳%-۱۵ کاهش یافتند. نتایج حاصل از مدل Anybody نشان دادند که نیروهای فشاری و برشی با استفاده از وسیله کمکی به ترتیب ۲۴% و ۲۹% و همچنین فعالیت عضلانی با استفاده از این وسیله کمکی ۲۶%-۱۸ کاهش یافتند. نتایج حاصل از الکترومایوگرافی نشان دادند که با استفاده از این وسیله کمکی، فعالیت عضلات ارکتور اسپاین کمری و توراسیک و لتیسموس دورسی ۲۴%-۱۶ کاهش یافتند. فعالیت عضلات رکتوس ابدامینوس با استفاده از این وسیله کمکی ۱۰% افزایش یافت.

  راهنمای خرید:
  • در صورتی که به هر دلیلی موفق به دانلود فایل مورد نظر نشدید با ما تماس بگیرید.