مقاله طراحی دستگاه برداشت زرشک برای مصارف تازه خوری


در حال بارگذاری
23 اکتبر 2022
فایل ورد و پاورپوینت
2120
3 بازدید
۷۹,۷۰۰ تومان
خرید

توجه : به همراه فایل word این محصول فایل پاورپوینت (PowerPoint) و اسلاید های آن به صورت هدیه ارائه خواهد شد

  مقاله طراحی دستگاه برداشت زرشک برای مصارف تازه خوری دارای ۱۴ صفحه می باشد و دارای تنظیمات در microsoft word می باشد و آماده پرینت یا چاپ است

فایل ورد مقاله طراحی دستگاه برداشت زرشک برای مصارف تازه خوری  کاملا فرمت بندی و تنظیم شده در استاندارد دانشگاه  و مراکز دولتی می باشد.

توجه : در صورت  مشاهده  بهم ریختگی احتمالی در متون زیر ،دلیل ان کپی کردن این مطالب از داخل فایل ورد می باشد و در فایل اصلی مقاله طراحی دستگاه برداشت زرشک برای مصارف تازه خوری،به هیچ وجه بهم ریختگی وجود ندارد


بخشی از متن مقاله طراحی دستگاه برداشت زرشک برای مصارف تازه خوری :

تعداد صفحات:۱۴

چکیده:

یکی از اهداف مکانیزاسیون کشاورزی امکان سنجی طراحی و ساخت ماشین های تسهیل کننده کار پرمشقت کشاورزی است که تمامی مراحل تولید این محصول از کاشت تا برداشت را شامل میشود میوه زرشک تاکنون به عنوان یک محصول برای مصرف تازه خوری به ایران معرفی نشدها ست به عبارت دیگر شناختیکه کشور ما از زرشک و روش مصرف آن دارد با شناخت سایرکشورها از این گیاه متفاوت است درایران همه ساله و فقط درهنگام فصل برداشت درشهرهای بزرگ خراسان و تاحدودی تهران و سایرشهرهای بزرگ کشور میوه زرشک بصورت تازه و میزان محدود عرضه می شود و دربقیه فصول به صورت خشک و به عنوان یک افزودنی برای غذاهای سنتی یا به منظور تزئین غذا و دسر مصرف می شود تحقیق حاضر بررسی روشهای طراحی دستگاه برداشت زرشک و آماده سازی زرشک برداشت شده جهت بسته بندی برای مصارف تازه خوری میب شاد برداشت مکانیکی زرشک سالهاست که توجه زیادی را به خود جلب کرده است.

  راهنمای خرید:
  • در صورتی که به هر دلیلی موفق به دانلود فایل مورد نظر نشدید با ما تماس بگیرید.