مقاله اثرپیش پزکردن پاربویلینگ شلتوک برراندمان تبدیل و محتوای آمیلوز دانه سه رقم برنج


در حال بارگذاری
23 اکتبر 2022
فایل ورد و پاورپوینت
2120
2 بازدید
۷۹,۷۰۰ تومان
خرید

توجه : به همراه فایل word این محصول فایل پاورپوینت (PowerPoint) و اسلاید های آن به صورت هدیه ارائه خواهد شد

  مقاله اثرپیش پزکردن پاربویلینگ شلتوک برراندمان تبدیل و محتوای آمیلوز دانه سه رقم برنج دارای ۵ صفحه می باشد و دارای تنظیمات در microsoft word می باشد و آماده پرینت یا چاپ است

فایل ورد مقاله اثرپیش پزکردن پاربویلینگ شلتوک برراندمان تبدیل و محتوای آمیلوز دانه سه رقم برنج  کاملا فرمت بندی و تنظیم شده در استاندارد دانشگاه  و مراکز دولتی می باشد.

توجه : در صورت  مشاهده  بهم ریختگی احتمالی در متون زیر ،دلیل ان کپی کردن این مطالب از داخل فایل ورد می باشد و در فایل اصلی مقاله اثرپیش پزکردن پاربویلینگ شلتوک برراندمان تبدیل و محتوای آمیلوز دانه سه رقم برنج،به هیچ وجه بهم ریختگی وجود ندارد


بخشی از متن مقاله اثرپیش پزکردن پاربویلینگ شلتوک برراندمان تبدیل و محتوای آمیلوز دانه سه رقم برنج :

تعداد صفحات:۵

چکیده:

این آزمایش به منظور بررسی اثر پیش پز کردن (پاربویلینگ) شلتوک بر کاهش ضایعات تبدیل و بهبود خواص کیفی سه رقم برنج علی کاظم، هاشمی و خزر در سال ۱۳۸۸ در دانشکده کشاورزی دانشگاه گیلان انجام شد. نوع آزمایش فاکتوریل در قالب طرح کاملاً تصادفی در سه تکرار بود. دراین آزمایش چهار صفت راندمان تبدیل برنج سالم، راندمان تبدیل کل، میزان برنج خرد و میزان آمیلوز دانه اندازه گیری شدند. نتایج تجزیه واریانس نشان داد که به طور کلی برنج رقم هاشمی از نظر راندمان تبدیل برنج سالم (۶۵۶ درصد)، راندمان تبدیل کل (۴/۷۰ درصد) و میزان برنج خرد (۵/۱۹ درصد) در حالت پاربوبل نشده در سطح بالاتری نسبت به دو رقم دیگر قرار داشت. بعد از پاربوبلینگ نیز این صفات ارتقا یافته و به ترتیب با ۴/۶ درصد و ۰۵/۲ درصد افزایش در راندمان تبدیل برنج سالم و راندمان تبدیل کل و ۵/۶ درصد کاهش در میزان برنج خرد، در سطح بالاتری نسبت به دو رقم دیگر قرار گرفت. رقم خزر نیز در صفات نام برده شده پیش از پاربلینگ مشابه رقم علی کاظمی بود، اما بعد از پاربویلینگ میزان این صفات بهبود یافت و راندمان تبدیل برنج سالم، راندمان تبدیل کل، میزان برنج خرد آن به ترتیب به ۲/۵۲ و ۴/۷۰ و ۲/۲۵ درصد رسید و میزان آمیلوز آن از ۴/۲۳ به ۲/۲۶ درصد، افزایش یافت.

  راهنمای خرید:
  • در صورتی که به هر دلیلی موفق به دانلود فایل مورد نظر نشدید با ما تماس بگیرید.