مقاله ارزیابی مراحل فنولوژیک سویا بر اساس سیستم درجه-روز رشد (GDD) تحت شرایط کم آبیاری


در حال بارگذاری
23 اکتبر 2022
فایل ورد و پاورپوینت
2120
3 بازدید
۷۹,۷۰۰ تومان
خرید

توجه : به همراه فایل word این محصول فایل پاورپوینت (PowerPoint) و اسلاید های آن به صورت هدیه ارائه خواهد شد

  مقاله ارزیابی مراحل فنولوژیک سویا بر اساس سیستم درجه-روز رشد (GDD) تحت شرایط کم آبیاری دارای ۱۰ صفحه می باشد و دارای تنظیمات در microsoft word می باشد و آماده پرینت یا چاپ است

فایل ورد مقاله ارزیابی مراحل فنولوژیک سویا بر اساس سیستم درجه-روز رشد (GDD) تحت شرایط کم آبیاری  کاملا فرمت بندی و تنظیم شده در استاندارد دانشگاه  و مراکز دولتی می باشد.

توجه : در صورت  مشاهده  بهم ریختگی احتمالی در متون زیر ،دلیل ان کپی کردن این مطالب از داخل فایل ورد می باشد و در فایل اصلی مقاله ارزیابی مراحل فنولوژیک سویا بر اساس سیستم درجه-روز رشد (GDD) تحت شرایط کم آبیاری،به هیچ وجه بهم ریختگی وجود ندارد


بخشی از متن مقاله ارزیابی مراحل فنولوژیک سویا بر اساس سیستم درجه-روز رشد (GDD) تحت شرایط کم آبیاری :

تعداد صفحات:۱۰

چکیده:

تعیین درجه–روز رشد برای گیاهان زراعی از اهمیت ویژه‌ای برخوردار می‌باشد. با توجه به اینکه کم آبیاری قادر است مراحل نموی گیاهان زراعی و متعاقب با آن عملکرد را از طریق کاهش رشد تحت تأثیر قرار دهد در همین راستا و به منظور تعیین و ارزیابی مراحل فنولوژیک سویا تحت شرایط کم آبیاری، آزمایشی به صورت کرت‌های خردشده در قالب طرح بلو ک‌های کامل تصادفی با سه تکرار در مزرعه تحقیقاتی دانشگاه گیلان در سال ۱۳۸۸ اجرا گردید. فاکتور اصلی شامل چهار سطح آبیاری بود که در پتانسیل‌های رطوبتی ۳۵-۳۰ (I1) 55-50 (I2) و ۷۵-۷۰ (I3) سانتی‌بار خاک آبیاری انجام شد و یک سطح بدون آبیاری (I4) و فاکتور فرعی شامل هفت رقم سویا به نام‌های ۰۳۳، ۰۳۲ و سحر (از گروه رسیدگی ۴) ، Clark ،L.17 ، زان و مادری (از گروه رسیدگی ۳) بود. سطوح پتانسیل رطوبتی خاک با استفاده از تانسیومتر کنترل شد. برای تعیین نیاز حرارتی از سیستم درجه- روز رشد (GDD) استفاده شد. واحد حرارتی مورد نیاز از طریق آمار روزانه هواشناسی برای مراحل کاشت تا گلدهی، کاشت تا غلاف‌دهی، کاشت تا پر شدن دانه، کاشت تا رسیدگی، طول دوره زایشی، تعیین شد. نتایج این آزمایش نشان داد که با کاهش رطوبت مورد نیاز در طی مرحله غلاف‌دهی، ظهور غلاف به تأخیر افتاد. متعاقب با این مسئله مرحله پر شدن دانه نیز به طور معنی‌داری تحت تأثیر کم آبیاری قرار گرفت. حداقل زمان تشکیل غلاف و بیشترین عملکرد دانه در تیمار آبیاری I1 به دست آمد. اثر رقم نیز بر تمام مراحل معنی‌دار بود. بنابراین با توجه به نتایج به نظر می‌رسد که کم‌آ‌بیاری قادر است از طریق کاهش رشد و با ایجاد تأخیر در وقوع به موقع مراحل فنولوژیک سویا، باعث کاهش عملکرد آن گردد

  راهنمای خرید:
  • در صورتی که به هر دلیلی موفق به دانلود فایل مورد نظر نشدید با ما تماس بگیرید.