مقاله غربالگری تعدادی ازژنوتیپ های برنج ایرانی برای مقاومت به کرم ساقه خوار برنج chilo suppressalis walker درشرایط مزرعه


در حال بارگذاری
23 اکتبر 2022
فایل ورد و پاورپوینت
2120
3 بازدید
۹۷,۷۰۰ تومان
خرید

توجه : به همراه فایل word این محصول فایل پاورپوینت (PowerPoint) و اسلاید های آن به صورت هدیه ارائه خواهد شد

  مقاله غربالگری تعدادی ازژنوتیپ های برنج ایرانی برای مقاومت به کرم ساقه خوار برنج chilo suppressalis walker درشرایط مزرعه دارای ۶ صفحه می باشد و دارای تنظیمات در microsoft word می باشد و آماده پرینت یا چاپ است

فایل ورد مقاله غربالگری تعدادی ازژنوتیپ های برنج ایرانی برای مقاومت به کرم ساقه خوار برنج chilo suppressalis walker درشرایط مزرعه  کاملا فرمت بندی و تنظیم شده در استاندارد دانشگاه  و مراکز دولتی می باشد.

توجه : در صورت  مشاهده  بهم ریختگی احتمالی در متون زیر ،دلیل ان کپی کردن این مطالب از داخل فایل ورد می باشد و در فایل اصلی مقاله غربالگری تعدادی ازژنوتیپ های برنج ایرانی برای مقاومت به کرم ساقه خوار برنج chilo suppressalis walker درشرایط مزرعه،به هیچ وجه بهم ریختگی وجود ندارد


بخشی از متن مقاله غربالگری تعدادی ازژنوتیپ های برنج ایرانی برای مقاومت به کرم ساقه خوار برنج chilo suppressalis walker درشرایط مزرعه :

تعداد صفحات:۶

چکیده:

کرم ساقه خواربرنج یکی ازمهمترین آفات برنج دراسیاست هدف ازاین ازمایش شناسایی و ارزایبی ارقام مقاوم به کرم ساقه خواربرنج و تشخیص خصوصیات گیاهی وابسته به مقاومت به این افت بوده است دراین مطالعه ۴۲لاین امیدبخش درسطح مزرعه و درقالب طرح بلوکهایکامل تصادفی با سه تکرار درسال زراعی ۱۳۸۷-۸۸ مورد مطالعه قرارگرفتند الوده سازی به صورت طبیعی بوده است این لاین ها تنوع زیادی را درصفات ارتفاع بوته ۱۴۹/۶۶-۷۷ سانتیمتر تعدادپنجه ۲۹-۱۱ طول برگ ۵۲-۲۷سانتیمتر عرض برگ ۱۱-۴/۶میلیمتر و قطرساقه ۹/۰۱-۲/۷۰ میلیمتر نشان دادند نتایج نشان داد بین درصد آلودگی و صفات عرض برگ و قطرساقه همبستگی مثبت و معنی داری وجود داشت دراین بررسی همبستگی معنی داری بین درصد سفید شدن خوشه ها با ارتفاع گیاه قطرساقه و درصدالودگی مشاهده گردید همچنین بین کاهش عملکرد با قطرساقه افزایش آلودگی و سفید شدن خوشه همبستگی وجود داشت

  راهنمای خرید:
  • در صورتی که به هر دلیلی موفق به دانلود فایل مورد نظر نشدید با ما تماس بگیرید.