مقاله مطالعه تاثیرتنش خشکی درمرحله رشدرویشی برصفات فیزیولوژیک دورقم حساس و مقاوم گندم (Triticum aestivum L.)


در حال بارگذاری
23 اکتبر 2022
فایل ورد و پاورپوینت
2120
2 بازدید
۷۹,۷۰۰ تومان
خرید

توجه : به همراه فایل word این محصول فایل پاورپوینت (PowerPoint) و اسلاید های آن به صورت هدیه ارائه خواهد شد

  مقاله مطالعه تاثیرتنش خشکی درمرحله رشدرویشی برصفات فیزیولوژیک دورقم حساس و مقاوم گندم (Triticum aestivum L.) دارای ۶ صفحه می باشد و دارای تنظیمات در microsoft word می باشد و آماده پرینت یا چاپ است

فایل ورد مقاله مطالعه تاثیرتنش خشکی درمرحله رشدرویشی برصفات فیزیولوژیک دورقم حساس و مقاوم گندم (Triticum aestivum L.)  کاملا فرمت بندی و تنظیم شده در استاندارد دانشگاه  و مراکز دولتی می باشد.

توجه : در صورت  مشاهده  بهم ریختگی احتمالی در متون زیر ،دلیل ان کپی کردن این مطالب از داخل فایل ورد می باشد و در فایل اصلی مقاله مطالعه تاثیرتنش خشکی درمرحله رشدرویشی برصفات فیزیولوژیک دورقم حساس و مقاوم گندم (Triticum aestivum L.)،به هیچ وجه بهم ریختگی وجود ندارد


بخشی از متن مقاله مطالعه تاثیرتنش خشکی درمرحله رشدرویشی برصفات فیزیولوژیک دورقم حساس و مقاوم گندم (Triticum aestivum L.) :

تعداد صفحات:۶

چکیده:

این مطالعه به منظور بررسی اثر تنش خشکی بر برخی خصوصیات فیزیولوژیک دو رقم حساس و مقاوم گندم به صورت یک تحقیق گلخانه ای به صورت آزمایش فاکتوریل در قالب بلوک های کامل تصادفی انجام شد که دو سطح آبیاری معمول (شاهد) و تنش خشکی (قطع آبیاری به مدت ۸ روز) به عنوان فاکتور اول و دو رقم الوند (رقم حساس) و آذر ۲ (رقم مقاوم) به عنوان فاکتور دوم در نظر گرفته شدند. نتایج آزمایش نشان داد که محتوی آب نسبی، میزان فتوسنتز و هدایت روزنه ای با قطع آبیاری به تدریج کاهش یافت و پس از ۸ روز به کمترین مقدار خود رسید که این صفات در رقم آذر ۲ به طور معنی داری بالاتر از رقم الوند بود. پس از آبیاری مجدد محتوی آب نسبی، میزان فتوسنتز و هدایت روزنه ای افزایش یافتند ولی حتی پس از ۲ روز نیز ترمیم آنها به صورت کامل نبود و تفاوت معنی داری با شاهد داشت. فعالیت آنزیم کاتالاز بر اثر تنش خشکی کاهش یافت ولی فعالیت دو آنزیم پراکسیداز و آسکوریات پراکسیداز بر اثر تنش خشکی افزایش نشان داد. فعالیت هر سه آنزیم در شرایط تنش خشکی در رقم آذر ۲ از رقم الوند بالاتر بود که احتمالاً بالاتر بودن فعالیت آنزیمهای آنتی اکسیدانت در رقم آذر۲ موجب کاهش خسارت به کلروپلاست و دیگر اجزاء سلول شده و در نتیجه این رقم توانسته در شرایط تنش فتوسنتز بالاتری داشته و سریعتر نیز خود را پس آبیاری مجدد ترمیم کند.

  راهنمای خرید:
  • در صورتی که به هر دلیلی موفق به دانلود فایل مورد نظر نشدید با ما تماس بگیرید.