مقاله مقایسه روش های تثبیت سلولی وتاثیرآنها بر خواص مکانیکی سلولهای مزانشیم مقایسه روش های تثبیت سلولی وتاثیرآنها بر خواص مکانیکی سلولهای مزانشیم مغز استخوان انسان به کمک میکروسکوپ نیروی اتمی (AFM)


در حال بارگذاری
23 اکتبر 2022
فایل ورد و پاورپوینت
2120
10 بازدید
۷۹,۷۰۰ تومان
خرید

توجه : به همراه فایل word این محصول فایل پاورپوینت (PowerPoint) و اسلاید های آن به صورت هدیه ارائه خواهد شد

  مقاله مقایسه روش های تثبیت سلولی وتاثیرآنها بر خواص مکانیکی سلولهای مزانشیم مقایسه روش های تثبیت سلولی وتاثیرآنها بر خواص مکانیکی سلولهای مزانشیم مغز استخوان انسان به کمک میکروسکوپ نیروی اتمی (AFM) دارای ۷ صفحه می باشد و دارای تنظیمات در microsoft word می باشد و آماده پرینت یا چاپ است

فایل ورد مقاله مقایسه روش های تثبیت سلولی وتاثیرآنها بر خواص مکانیکی سلولهای مزانشیم مقایسه روش های تثبیت سلولی وتاثیرآنها بر خواص مکانیکی سلولهای مزانشیم مغز استخوان انسان به کمک میکروسکوپ نیروی اتمی (AFM)  کاملا فرمت بندی و تنظیم شده در استاندارد دانشگاه  و مراکز دولتی می باشد.

توجه : در صورت  مشاهده  بهم ریختگی احتمالی در متون زیر ،دلیل ان کپی کردن این مطالب از داخل فایل ورد می باشد و در فایل اصلی مقاله مقایسه روش های تثبیت سلولی وتاثیرآنها بر خواص مکانیکی سلولهای مزانشیم مقایسه روش های تثبیت سلولی وتاثیرآنها بر خواص مکانیکی سلولهای مزانشیم مغز استخوان انسان به کمک میکروسکوپ نیروی اتمی (AFM)،به هیچ وجه بهم ریختگی وجود ندارد


بخشی از متن مقاله مقایسه روش های تثبیت سلولی وتاثیرآنها بر خواص مکانیکی سلولهای مزانشیم مقایسه روش های تثبیت سلولی وتاثیرآنها بر خواص مکانیکی سلولهای مزانشیم مغز استخوان انسان به کمک میکروسکوپ نیروی اتمی (AFM) :

تعداد صفحات:۷

چکیده:

از جمله کاربردهای نانوتکنولوژی در مهندسی بافت بررسی فرآیندهای سلولی از لحاظ کمی برای ایجاد درک بهتر از سلولها و عملکرد آنها میباشد. در این مقاله خواص مکانیکی سلولهای مزانشیمی مغز استخوان انسان، توسط میکروسکوپ نیروی اتمی (AFM) مورد بررسی قرار گرفته است. در حال حاضر روش های گوناگونی برای تثبیت سلول بکار گرفته می شود. در این تحقیق، با بررسی تفاوت مدول الاستیک (E) سلول های تثبیت شده در سه روش متداول، به اهمیت انتخاب ماده تثبیت کننده مناسب پرداخته می شود. سلولهای استخراج شده از بافت مغز استخوان بر روی لاملهای شیشهای که با ژلاتین پوشش داده شده بود ند، کشت داده شدند و پس از تثبیت با دو ماده پارافرمالدئید و گلوتارآلدئید، مدول الاستیک سلولها از طریق مدل هرتز که برای پروبهای هرمی توسعه داده شده به دست آمد. نتایج نشان می دهد درتمام روشهای تثبیت، مدول یانگسلول به طرز مشهودی افزایش میابد. بر اساس این مطالعه روش تثبیت با ماده گلوتارآلدهید بواسطه کمتر بودن میزان انحراف معیار مدول الاستیک اندازه گیری شده و همچنین کمتر افزایش یافتن این مدول برای ارزیابی خواص مکانیکی سلول پیشنهاد می گردد.

  راهنمای خرید:
  • در صورتی که به هر دلیلی موفق به دانلود فایل مورد نظر نشدید با ما تماس بگیرید.