مقاله مطالعه ژنوتیپ های تریتیکاله و گندم ازنظر تحمل به شوری تحت شرایط مزرعه


در حال بارگذاری
23 اکتبر 2022
فایل ورد و پاورپوینت
2120
2 بازدید
۹۷,۷۰۰ تومان
خرید

توجه : به همراه فایل word این محصول فایل پاورپوینت (PowerPoint) و اسلاید های آن به صورت هدیه ارائه خواهد شد

  مقاله مطالعه ژنوتیپ های تریتیکاله و گندم ازنظر تحمل به شوری تحت شرایط مزرعه دارای ۵ صفحه می باشد و دارای تنظیمات در microsoft word می باشد و آماده پرینت یا چاپ است

فایل ورد مقاله مطالعه ژنوتیپ های تریتیکاله و گندم ازنظر تحمل به شوری تحت شرایط مزرعه  کاملا فرمت بندی و تنظیم شده در استاندارد دانشگاه  و مراکز دولتی می باشد.

توجه : در صورت  مشاهده  بهم ریختگی احتمالی در متون زیر ،دلیل ان کپی کردن این مطالب از داخل فایل ورد می باشد و در فایل اصلی مقاله مطالعه ژنوتیپ های تریتیکاله و گندم ازنظر تحمل به شوری تحت شرایط مزرعه،به هیچ وجه بهم ریختگی وجود ندارد


بخشی از متن مقاله مطالعه ژنوتیپ های تریتیکاله و گندم ازنظر تحمل به شوری تحت شرایط مزرعه :

تعداد صفحات:۵

چکیده:

شوری یکی از مهمترین تنش های غیرزنده است که موجب کاهش عملکرد بسیاری از محصولات زراعی می شود. تریتیکاله (X.Triticosecale Wittmack) کیفیت دانه را از والد گندم و تحمل به تنش را از والد چاودار به دست آورده است. هدف این مطالعه ارزیابی عملکرد لاین های تریتیکاله در مقایسه با دو رقم گندم (روشن و کویر) با استفاده از صفات فیزیولوژیک در شرایط تنش شوری و عدم تنش بود. آزمایش با استفاده از ۹ لاین F8 و ۹ لاین دابل هاپلوئید خواهری تریتیکاله حاصل از تلاقی PolonyQ/TW179 و دو رقم گندم (کویر و روشن) در مزرعه تحقیقاتی دانشگاه صنعتی اصفهان واقع در لورک نجف آباد در قالب طرح بلوک های کامل تصادفی با سه تکرار در هر دو شرایط آزمایش (تنش شوری و عدم تنش) انجام شد. کرت های آزمایشی تا اواسط مرحله به ساقه رفتن به طور یکسان و پس از آن در شرایط شور، تنش شوری (۵۰ گرم بر لیتر کلرید سدیم) اعمال شد. پرولین، مساحت برگ پرچم، محتوای نسبی آب برگ پرچم و عملکرد دانه در واحد سطح ارزیابی شد.

  راهنمای خرید:
  • در صورتی که به هر دلیلی موفق به دانلود فایل مورد نظر نشدید با ما تماس بگیرید.