مقاله مطالعه ساختارژنتیکی صفات موثربرکیفیت پخت درپنج واریته برنج oryaz sativa L


در حال بارگذاری
23 اکتبر 2022
فایل ورد و پاورپوینت
2120
2 بازدید
۷۹,۷۰۰ تومان
خرید

توجه : به همراه فایل word این محصول فایل پاورپوینت (PowerPoint) و اسلاید های آن به صورت هدیه ارائه خواهد شد

  مقاله مطالعه ساختارژنتیکی صفات موثربرکیفیت پخت درپنج واریته برنج oryaz sativa L دارای ۵ صفحه می باشد و دارای تنظیمات در microsoft word می باشد و آماده پرینت یا چاپ است

فایل ورد مقاله مطالعه ساختارژنتیکی صفات موثربرکیفیت پخت درپنج واریته برنج oryaz sativa L  کاملا فرمت بندی و تنظیم شده در استاندارد دانشگاه  و مراکز دولتی می باشد.

توجه : در صورت  مشاهده  بهم ریختگی احتمالی در متون زیر ،دلیل ان کپی کردن این مطالب از داخل فایل ورد می باشد و در فایل اصلی مقاله مطالعه ساختارژنتیکی صفات موثربرکیفیت پخت درپنج واریته برنج oryaz sativa L،به هیچ وجه بهم ریختگی وجود ندارد


بخشی از متن مقاله مطالعه ساختارژنتیکی صفات موثربرکیفیت پخت درپنج واریته برنج oryaz sativa L :

تعداد صفحات:۵

چکیده:

مطالعه ساختار ژنتیکی صفات مختلف مانند، قابلیت ترکیب پذیری، اثرات ژن و اجزاء واریانس فنوتیپی یکی از هدفهای مهم اصلاحگران می باشد. به منظور مطالعه ساختار ژنتیکی صفات کیفی ۵ ژنوتیپ به نام های دمسیاه مشهد، ندا، بینام، دشت و IR62871-175-1-10 در قالب یک طرح نیمه دیالل تلاقی داده شدند. سپس ۱۵ ژنوتیپ حاصل برای ارزیابی سه صفت کیفی آمیلوز، غلظت ژل و درجه حرارت ژلاتینه شدن در سه تکرار در مؤسسه تحقیقات برنج کشور- آمل ارزیابی شدند. تجزیه قابلیت ترکیب پذیری به روش دوم گریفینگ (۱۹۵۶) حاکی از اهمیت هر دو اثر افزایشی و غیرافزایشی در کنترل صفات مورد مطالعه می باشد. معنی دار بودن نسبت برای صفات آمیلوز و غلظت ژل حاکی از برتری اثرات افزایشی در کنترل این صفات می باشد که با مقادیر بالای وراثت پذیری خصوصی مطابقت دارد لذا استفاده از انتخاب انفرادی برای بهبود صفات مذکور می تواند بسیار مؤثر باشد.

  راهنمای خرید:
  • در صورتی که به هر دلیلی موفق به دانلود فایل مورد نظر نشدید با ما تماس بگیرید.