مقاله تاثیر نیترات و سولفات پتاسیم پلی اتیلن گلیکول و آب مقطربرجوانه زنی و بنیه بذرشوید درشرایط تنش شوری


در حال بارگذاری
23 اکتبر 2022
فایل ورد و پاورپوینت
2120
2 بازدید
۷۹,۷۰۰ تومان
خرید

توجه : به همراه فایل word این محصول فایل پاورپوینت (PowerPoint) و اسلاید های آن به صورت هدیه ارائه خواهد شد

  مقاله تاثیر نیترات و سولفات پتاسیم پلی اتیلن گلیکول و آب مقطربرجوانه زنی و بنیه بذرشوید درشرایط تنش شوری دارای ۵ صفحه می باشد و دارای تنظیمات در microsoft word می باشد و آماده پرینت یا چاپ است

فایل ورد مقاله تاثیر نیترات و سولفات پتاسیم پلی اتیلن گلیکول و آب مقطربرجوانه زنی و بنیه بذرشوید درشرایط تنش شوری  کاملا فرمت بندی و تنظیم شده در استاندارد دانشگاه  و مراکز دولتی می باشد.

توجه : در صورت  مشاهده  بهم ریختگی احتمالی در متون زیر ،دلیل ان کپی کردن این مطالب از داخل فایل ورد می باشد و در فایل اصلی مقاله تاثیر نیترات و سولفات پتاسیم پلی اتیلن گلیکول و آب مقطربرجوانه زنی و بنیه بذرشوید درشرایط تنش شوری،به هیچ وجه بهم ریختگی وجود ندارد


بخشی از متن مقاله تاثیر نیترات و سولفات پتاسیم پلی اتیلن گلیکول و آب مقطربرجوانه زنی و بنیه بذرشوید درشرایط تنش شوری :

تعداد صفحات:۵

چکیده:

گیاه شوید با افزایش هضم غذا ترشحات شیر کارکرد معده و کاهش تشنج ازاهمیت زیادی برخوردار است جوانه زنی گیاهان دارویی همانند سایر گیاهان زراعی تحت تاثیر تنشهای محیطی بوده و جهت حصول حداکثر استقرار گیاه اثرات سو این عوامل باید کنترل گردند با توجه به نقش اماده سازی بذردرافزایش جذب اب برای جوانه زنی درشرایط شور ازمایشی بصورت فاکتوریل با پیش تیمارهای اب مقطر پلی اتیلن گلیکول پتانسیلهای اسمزی ۵-و۱۰-بار نیترات و سولفات پتاسیم ۱و۳ درصد و شاهد بدون پیش تیمار به عنوان فاکتور اول و سطوح صفر ۵۰و۱۰۰و۲۰۰ میلی مولار NaCl به عنوان فاکتور دوم روی بذور شوید درقالب طرح کاملا تصادفی با چهارتکرار درسال ۱۳۸۸ دردانشگاه یاسوج اجرا شد نتایج نشان داد که گیاه شوید به غلظت های بیش از۱۵۰ میلی مولار نمک بسیار حساس است تنش شوری مولفه های جوانه زنی را درهمه گروه های بذری کاهش داد

  راهنمای خرید:
  • در صورتی که به هر دلیلی موفق به دانلود فایل مورد نظر نشدید با ما تماس بگیرید.