مقاله تاثیرپرایمینگ شوری و سطوح مختلف شوری روی خصوصیات جوانه زنی زیره سبز


در حال بارگذاری
23 اکتبر 2022
فایل ورد و پاورپوینت
2120
3 بازدید
۹۷,۷۰۰ تومان
خرید

توجه : به همراه فایل word این محصول فایل پاورپوینت (PowerPoint) و اسلاید های آن به صورت هدیه ارائه خواهد شد

  مقاله تاثیرپرایمینگ شوری و سطوح مختلف شوری روی خصوصیات جوانه زنی زیره سبز دارای ۵ صفحه می باشد و دارای تنظیمات در microsoft word می باشد و آماده پرینت یا چاپ است

فایل ورد مقاله تاثیرپرایمینگ شوری و سطوح مختلف شوری روی خصوصیات جوانه زنی زیره سبز  کاملا فرمت بندی و تنظیم شده در استاندارد دانشگاه  و مراکز دولتی می باشد.

توجه : در صورت  مشاهده  بهم ریختگی احتمالی در متون زیر ،دلیل ان کپی کردن این مطالب از داخل فایل ورد می باشد و در فایل اصلی مقاله تاثیرپرایمینگ شوری و سطوح مختلف شوری روی خصوصیات جوانه زنی زیره سبز،به هیچ وجه بهم ریختگی وجود ندارد


بخشی از متن مقاله تاثیرپرایمینگ شوری و سطوح مختلف شوری روی خصوصیات جوانه زنی زیره سبز :

تعداد صفحات:۵

چکیده:

به منظور بررسی اثرپرایمینگ شوری روی خصوصیات جوانه زنی زیره سبز آزمایشی بصورت فاکتوریل درقالب کاملا تصادفی با ۳تکرار اجرا شد پرایمینگ با استفاده ازنمک کلرور سدیم با سه سطح ۰و۰/۵و۱ مولار به ترتیب (P3,P2,P1 بمدت ۲۴ساعت و تیمار شوری در۵سطح ۰و۲-و۴-و۶-و۸ – بار انجام شد نتایج نشان داد که پرایم نیم مولارشوری P2 بشترین تاثیر را درافزایش جوانه زنی داشت وازطرفی پرایم سطح ۲و۳ باعث افزایش سرعت جوانه زنی گردیدند با افزایش سطوح شوری درصد جوانه زنی و طول ریشه چه و ساقه چه بطور معنیداریکاهش یافت اغلظت کلسیم و پتاسیم درپرایم سطح ۲و۳ ۰/۵ و ۱ مولار درگیاهچه بطور معنی داری افزایش و غلظت سدیم کاهش نشان داد هرچند که p2,p3 اختلاف معنی داری باهم نداشتند. همچنین درپرایم p2 حداقل غلظت سدیم درگیاهچه مشاهده شد.

  راهنمای خرید:
  • در صورتی که به هر دلیلی موفق به دانلود فایل مورد نظر نشدید با ما تماس بگیرید.