مقاله اهمیت مطالعات زمین شناسی همزمان با حفاری تونلهای طویل و عمیق، تونل پیشگام البرز، آزادراه تهران- شمال


در حال بارگذاری
23 اکتبر 2022
فایل ورد و پاورپوینت
2120
2 بازدید
۹۷,۷۰۰ تومان
خرید

توجه : به همراه فایل word این محصول فایل پاورپوینت (PowerPoint) و اسلاید های آن به صورت هدیه ارائه خواهد شد

  مقاله اهمیت مطالعات زمین شناسی همزمان با حفاری تونلهای طویل و عمیق، تونل پیشگام البرز، آزادراه تهران- شمال دارای ۱۱ صفحه می باشد و دارای تنظیمات در microsoft word می باشد و آماده پرینت یا چاپ است

فایل ورد مقاله اهمیت مطالعات زمین شناسی همزمان با حفاری تونلهای طویل و عمیق، تونل پیشگام البرز، آزادراه تهران- شمال  کاملا فرمت بندی و تنظیم شده در استاندارد دانشگاه  و مراکز دولتی می باشد.

توجه : در صورت  مشاهده  بهم ریختگی احتمالی در متون زیر ،دلیل ان کپی کردن این مطالب از داخل فایل ورد می باشد و در فایل اصلی مقاله اهمیت مطالعات زمین شناسی همزمان با حفاری تونلهای طویل و عمیق، تونل پیشگام البرز، آزادراه تهران- شمال،به هیچ وجه بهم ریختگی وجود ندارد


بخشی از متن مقاله اهمیت مطالعات زمین شناسی همزمان با حفاری تونلهای طویل و عمیق، تونل پیشگام البرز، آزادراه تهران- شمال :

تعداد صفحات:۱۱

چکیده:

سامانه تونل‌های البرز به طول ۶۳۷۸ متر شامل دو تونل دوقلوی ترافیک و یک تونل پیشگام، از بزرگترین تونلهای مسیر آزادراه تهران شمال می‌باشند. تونل پیشگام البرز با قطر ۵/۲۰ متر بصورت مکانیزه و با استفاده از TMB حفاری می‌گردد. این تونلها مجموعه‌ای از توف سنگها و واحدهای گچی را که عمدتا متاثر از ساختارهای گسلی فشاری تغییر شکل یافته‌اند را قطع می‌نمایند. مطالعات زمین‌شناسی مسیر تونلها همراه با برآورد مخاطرات آنها چون پهنه‌های گسلی، هجوم آب و خروج گاز نشان داد که بخش مرکزی مسیر تونلها با سرباره بیش از ۸۵۰ متر از الگوی ساختاری پیچیده‌ای برخوردار می‌باشد، لذا در این بخش مطالعات همزمان زمین‌شناسی و ژئوتکنیکی همزمان با حفاری از طریق حفاری منظم و پیوسته چال‌های پیشگام، حفر گمانه‌های اکتشافی و پیش‌بینی لرزه‌ای (TSP) تونل جایگزین مطالعات تکمیلی شده است. در این مقاله ضمن ارایه جزئیاتی از این روشها در تونل البرز، درجه اهمیت آنها به عنوان مطالعات تکمیلی بررسی گردیده است. نتایج بدست آمده از بررسیها نشان داد که حفاری چالهای پیشگام بدلیل سرعت عمل و عدم جلوگیری از توقف حفاری و همچنین ارائه اطلاعات ب ا ۸۰ درصد انطباق با واقعیات زمین شناسی مفیدترین روش شناسایی شرایط پیش روی تونل البرز بوده است ، بنابراین می تواندگزینه ای مناسب جهت مطالعات زمین شناسی و ژئوتکنیکی همزمان با حفاری کلیه تونلهای مکانیزه عمیق و طویل در نظر گرفته شود.

  راهنمای خرید:
  • در صورتی که به هر دلیلی موفق به دانلود فایل مورد نظر نشدید با ما تماس بگیرید.