مقاله پیش‌بینی ورود آب زیرزمینی به درون تونل‌های سنگی با روش‌های تجربی و تحلیلی و مقایسه آن با مقادیر اندازه‌گیری شده (مطالعه موردی تونل سمنان)


در حال بارگذاری
23 اکتبر 2022
فایل ورد و پاورپوینت
2120
3 بازدید
۷۹,۷۰۰ تومان
خرید

توجه : به همراه فایل word این محصول فایل پاورپوینت (PowerPoint) و اسلاید های آن به صورت هدیه ارائه خواهد شد

  مقاله پیش‌بینی ورود آب زیرزمینی به درون تونل‌های سنگی با روش‌های تجربی و تحلیلی و مقایسه آن با مقادیر اندازه‌گیری شده (مطالعه موردی تونل سمنان) دارای ۱۰ صفحه می باشد و دارای تنظیمات در microsoft word می باشد و آماده پرینت یا چاپ است

فایل ورد مقاله پیش‌بینی ورود آب زیرزمینی به درون تونل‌های سنگی با روش‌های تجربی و تحلیلی و مقایسه آن با مقادیر اندازه‌گیری شده (مطالعه موردی تونل سمنان)  کاملا فرمت بندی و تنظیم شده در استاندارد دانشگاه  و مراکز دولتی می باشد.

توجه : در صورت  مشاهده  بهم ریختگی احتمالی در متون زیر ،دلیل ان کپی کردن این مطالب از داخل فایل ورد می باشد و در فایل اصلی مقاله پیش‌بینی ورود آب زیرزمینی به درون تونل‌های سنگی با روش‌های تجربی و تحلیلی و مقایسه آن با مقادیر اندازه‌گیری شده (مطالعه موردی تونل سمنان)،به هیچ وجه بهم ریختگی وجود ندارد


بخشی از متن مقاله پیش‌بینی ورود آب زیرزمینی به درون تونل‌های سنگی با روش‌های تجربی و تحلیلی و مقایسه آن با مقادیر اندازه‌گیری شده (مطالعه موردی تونل سمنان) :

تعداد صفحات:۱۰

چکیده:

ورود آب به درون حفریات زیرزمینی از جمله تونل‌های سنگی در زمان اجرا باعث ایجاد مشکلات متعددی مانند کاهش راندمان کار و تحمیل خسارات مالی و حتی جانی به پروژه می‌گردد. بنابراین پیش‌بینی مقدار آب ورودی به تونل از اهمیت ویژه‌ای برخوردار است. در این مقاله از دو روش تجربی و تحلیلی برای پیش‌بینی مقدار ورود آب زیرزمینی به درون تونل انتقال آب سمنان استفاده شده و سپس نتایج آن با مقادیر واقعی اندازه‌گیری شده مقایسه شده است. بررسی‌ها نشان می‌دهد که هدایت هیدرولیکی معادل توده‌سنگ، به عنوان یکی از پارامترهای کلیدی در این روش‌ها، نقش مهمی در صحت مقادیر پیش‌بینی شده دارد. عوامل متعددی مانند شرایط زمین‌شناسی، ویژگی زون‌های خرد شده و گسله و شرایط انجام آزمایش باعث برآورد نادرست از هدایت هیدرولیکی معادل توده‌سنگ و در نتیجه اختلاف بین مقادیر پیش‌بینی شده و اندازه‌گیری شده آب ورودی به تونل می‌گردد. بیشترین اختلاف بین مقادیر پیش‌بینی شده و اندازه‌گیری شده در زون‌های گسله می‌باشد.

  راهنمای خرید:
  • در صورتی که به هر دلیلی موفق به دانلود فایل مورد نظر نشدید با ما تماس بگیرید.