مقاله بررسی قوه نامیه قدرت ویگور و کیفیت بذرکلزا دررطوبت های مختلف بذردرهنگام برداشت


در حال بارگذاری
23 اکتبر 2022
فایل ورد و پاورپوینت
2120
6 بازدید
۷۹,۷۰۰ تومان
خرید

توجه : به همراه فایل word این محصول فایل پاورپوینت (PowerPoint) و اسلاید های آن به صورت هدیه ارائه خواهد شد

  مقاله بررسی قوه نامیه قدرت ویگور و کیفیت بذرکلزا دررطوبت های مختلف بذردرهنگام برداشت دارای ۵ صفحه می باشد و دارای تنظیمات در microsoft word می باشد و آماده پرینت یا چاپ است

فایل ورد مقاله بررسی قوه نامیه قدرت ویگور و کیفیت بذرکلزا دررطوبت های مختلف بذردرهنگام برداشت  کاملا فرمت بندی و تنظیم شده در استاندارد دانشگاه  و مراکز دولتی می باشد.

توجه : در صورت  مشاهده  بهم ریختگی احتمالی در متون زیر ،دلیل ان کپی کردن این مطالب از داخل فایل ورد می باشد و در فایل اصلی مقاله بررسی قوه نامیه قدرت ویگور و کیفیت بذرکلزا دررطوبت های مختلف بذردرهنگام برداشت،به هیچ وجه بهم ریختگی وجود ندارد


بخشی از متن مقاله بررسی قوه نامیه قدرت ویگور و کیفیت بذرکلزا دررطوبت های مختلف بذردرهنگام برداشت :

تعداد صفحات:۵

چکیده:

هدف ازاجرای این تحقیق تعیین مناسب ترین درصد رطوبت بذر هنگام برداشت بعنوان معیاری برای زمانمناسب برداشت بذر دو رقم کلزا درمنطقه دزفول می باشد این پژوهش درقالب یک ازمایش عاملی فاکتوریل ۴×۲ برمبنای طرح پایه کاملا تصادفی با سه تکرار که عامل اول دو رقم کلزا هایولا ۴۰۱ و هایولا ۳۰۸ و عامل دوم رطوبت های مختلف زمان برداشت ۱۰و۱۵و۲۵و۳۵ درصد می باشند و طی دوسال متوالی اجرا شد نتایج حاصله نشان داد که بالاترین درصد جوانه زنی اولیه و نهایی برای بذر رقم هایولا ۴۰۱ و دررطوبت ۱۵ درصد بدست آمده است همچنین بیشترین وزن ترگیاهچه وزن خشک گیاهچه دررطوبت ۱۵ درصد حاصل شده است بذور رقم هایولا ۴۰۱ درصد جوانه زنی اولیه و نهایی بیشتری نسبت به رقم هایولا ۳۰۸ داشتند همچنین درصد جوانه زنی اولیه و نهایی متوسط جوانه زنی روزانه وزن تر گیاهچه وزن خشک گیاهچه شاخص قدرت گیاهچه و سرعت جوانه زنی روزانه دررطوبت ۱۵ درصد بیشتر ازبقیه رطوبت ها می باشد. بنحویکه رطوبت ها ۱۰و۲۵و۳۵ درصد به ترتیب دررده های بعدی قرارمیگیرند.

  راهنمای خرید:
  • در صورتی که به هر دلیلی موفق به دانلود فایل مورد نظر نشدید با ما تماس بگیرید.