مقاله بررسی کشت مخلوط جووخردل علوفه ای ازنظر عملکرد و کیفیت علوفه درتاریخ های مختلف کاشت


در حال بارگذاری
23 اکتبر 2022
فایل ورد و پاورپوینت
2120
3 بازدید
۷۹,۷۰۰ تومان
خرید

توجه : به همراه فایل word این محصول فایل پاورپوینت (PowerPoint) و اسلاید های آن به صورت هدیه ارائه خواهد شد

  مقاله بررسی کشت مخلوط جووخردل علوفه ای ازنظر عملکرد و کیفیت علوفه درتاریخ های مختلف کاشت دارای ۵ صفحه می باشد و دارای تنظیمات در microsoft word می باشد و آماده پرینت یا چاپ است

فایل ورد مقاله بررسی کشت مخلوط جووخردل علوفه ای ازنظر عملکرد و کیفیت علوفه درتاریخ های مختلف کاشت  کاملا فرمت بندی و تنظیم شده در استاندارد دانشگاه  و مراکز دولتی می باشد.

توجه : در صورت  مشاهده  بهم ریختگی احتمالی در متون زیر ،دلیل ان کپی کردن این مطالب از داخل فایل ورد می باشد و در فایل اصلی مقاله بررسی کشت مخلوط جووخردل علوفه ای ازنظر عملکرد و کیفیت علوفه درتاریخ های مختلف کاشت،به هیچ وجه بهم ریختگی وجود ندارد


بخشی از متن مقاله بررسی کشت مخلوط جووخردل علوفه ای ازنظر عملکرد و کیفیت علوفه درتاریخ های مختلف کاشت :

تعداد صفحات:۵

چکیده:

به منظور مطالعه اثرالگوی کشت جو و خردل علوفه ای برکمیت و کیفیت علوفه درتاریخ های کاشت مختلف ازمایشی درفصل زراعی ۸۶-۱۳۸۵ درمزرعه اموزشی و پژوهشی مجتمع اموزش عالی گنبد بصورت کرتهای خردش ده درقالب طرح بلوکهای کامل تصادفی با ۳تکرار اجرا شد عامل اصلی تاریخ کاشت بود که شامل ۳ سطح یعنی کاشت درتاریخ های ۱۳۸۵/۹/۲۹ ۱۳۸۵/۹/۱۵ ۱۳۸۵/۸/۲۴ بود عامل فرعی الگوی کاشت بود که مرکب از۴سطح یعنی کشت خالص جو کشت مخلوط جایگزین ۳۳/۳ درصد خردل بجای جو کشت مخلوط جایگزین ۶۶/۷ درصد خردل بجای جو وکشت خالص خردل بود اثرتاریخ کاشت برارتفاع گیاه درسطح ۱درصد و برعملکرد علوفه و درصد پروتئین خام درسطح ۵درصد معنی دار شد اثرالگوی کاشت برعملکرد علوفه درصد پروتئین خام درصد فیبرغیرقابل حل درشوینده های اسیدی عملکرد پروتئین خام و ارتفاع گیاه درسطح ۱درصد و بردرصد ماده خشک قابل هضم درصد کربوهیدراتهای محلول درآب و درصد خاکشتر درسطح ۵درصد معنی دار گردید.

  راهنمای خرید:
  • در صورتی که به هر دلیلی موفق به دانلود فایل مورد نظر نشدید با ما تماس بگیرید.