مقاله پاسخ ویژگیهای فیزیولوژیک و مرفولوژیک چندهیبرید ذرت شیرینZea mays saccharata به سطوح نیتروژن و حذف پاجوش


در حال بارگذاری
23 اکتبر 2022
فایل ورد و پاورپوینت
2120
2 بازدید
۷۹,۷۰۰ تومان
خرید

توجه : به همراه فایل word این محصول فایل پاورپوینت (PowerPoint) و اسلاید های آن به صورت هدیه ارائه خواهد شد

  مقاله پاسخ ویژگیهای فیزیولوژیک و مرفولوژیک چندهیبرید ذرت شیرینZea mays saccharata به سطوح نیتروژن و حذف پاجوش دارای ۵ صفحه می باشد و دارای تنظیمات در microsoft word می باشد و آماده پرینت یا چاپ است

فایل ورد مقاله پاسخ ویژگیهای فیزیولوژیک و مرفولوژیک چندهیبرید ذرت شیرینZea mays saccharata به سطوح نیتروژن و حذف پاجوش  کاملا فرمت بندی و تنظیم شده در استاندارد دانشگاه  و مراکز دولتی می باشد.

توجه : در صورت  مشاهده  بهم ریختگی احتمالی در متون زیر ،دلیل ان کپی کردن این مطالب از داخل فایل ورد می باشد و در فایل اصلی مقاله پاسخ ویژگیهای فیزیولوژیک و مرفولوژیک چندهیبرید ذرت شیرینZea mays saccharata به سطوح نیتروژن و حذف پاجوش،به هیچ وجه بهم ریختگی وجود ندارد


بخشی از متن مقاله پاسخ ویژگیهای فیزیولوژیک و مرفولوژیک چندهیبرید ذرت شیرینZea mays saccharata به سطوح نیتروژن و حذف پاجوش :

تعداد صفحات:۵

چکیده:

به منظور مقایسه ویژگی های ظاهری و فیزیولوژیک چهار هیبرید ذرت شیرین در پاسخ به سطوح متفاوت کود نیتروژن و حذف پاجوش، پژوهشی، مزرعه ای در دانشکده کشاورزی دانشگاه شیراز با استفاده از آزمایش اسپلیت پلات انجام گرفت. نتایج حاکی از آن بود که شاخص سطح برگ در تیمارهای N3P2V1 N3P2V1 بیشترین مقدار خود را داشت و تیمارهای N3P2V2 و N3P2V3 بیشترین تعداد برگ را به خود اختصاص دادند. همچنین نتایج نشان داد که وزن خشک برگ در حالت باقی گذاردن آن ها روی بوته ها زیست توده بیشتری را نسبت به حالت حذف پاجوش ها ایجاد نمود. بلندترین بوته ها هم مربوط به تیمار N3P2V1 بود. مقایسه میانگین ها نشان دادند که عدم حذف پاجوش ها هم به طور کلی باعث افزایش عملکرد بلال شدند؛ به طوری که کشت هیبرید S.C 404 بالاترین عملکرد بلال را به خود اختصاص داد. در میانگین های عملکرد علوفه سبز ذرت شیرین تحت تأثیر متقابل عوامل مورد بررسی ملاحظه می شود ه تیمار N3P2V4 به همراه تیمار N2P2V4 بالاترین میزان علوفه سبز و تیمار N1 P1V3 کمترین عملکرد علوفه سبز را به خود اختصاص داده و به طور کلی دو تیمار N3P2V4 و N2P2V4 بالاترین میزان زیست توده کل، عملکرد بلال و عملکرد علوفه را تولید کردند.

  راهنمای خرید:
  • در صورتی که به هر دلیلی موفق به دانلود فایل مورد نظر نشدید با ما تماس بگیرید.