مقاله مقایسه روشهای اخیر ارائه شده جهت ارزیابی پتانسیل روانگرایی در پی آبرفتی


در حال بارگذاری
23 اکتبر 2022
فایل ورد و پاورپوینت
2120
9 بازدید
۷۹,۷۰۰ تومان
خرید

توجه : به همراه فایل word این محصول فایل پاورپوینت (PowerPoint) و اسلاید های آن به صورت هدیه ارائه خواهد شد

  مقاله مقایسه روشهای اخیر ارائه شده جهت ارزیابی پتانسیل روانگرایی در پی آبرفتی دارای ۱۰ صفحه می باشد و دارای تنظیمات در microsoft word می باشد و آماده پرینت یا چاپ است

فایل ورد مقاله مقایسه روشهای اخیر ارائه شده جهت ارزیابی پتانسیل روانگرایی در پی آبرفتی  کاملا فرمت بندی و تنظیم شده در استاندارد دانشگاه  و مراکز دولتی می باشد.

توجه : در صورت  مشاهده  بهم ریختگی احتمالی در متون زیر ،دلیل ان کپی کردن این مطالب از داخل فایل ورد می باشد و در فایل اصلی مقاله مقایسه روشهای اخیر ارائه شده جهت ارزیابی پتانسیل روانگرایی در پی آبرفتی،به هیچ وجه بهم ریختگی وجود ندارد


بخشی از متن مقاله مقایسه روشهای اخیر ارائه شده جهت ارزیابی پتانسیل روانگرایی در پی آبرفتی :

تعداد صفحات:۱۰

چکیده:

لایه های آبرفتی و ماسه ای سست اشباع در حین زلزله مستعد روانگرایی هستند. روش ساده و کاربردی جهت ارزیابی مقاومت در برابر روانگرایی در اینگونه مصالح، استفاده از نتایج حاصل از ضربات نفوذ استاندارد (SPT) می باشد. در روشهای استاندارد برای تخمین مقاومت روانگرایی ماسه تمیز در عمق های مختلف، دو نوع اصلاح شامل اصلاح مقاومت نفوذ به تنش سربار یک اتمسفر (CN) و اصلاح نسبت مقاومت برشی تناوبی (CRR) نسبت به اثرات تنش سربار (K)، انجام می شود. این فاکتورها اخیراً با استفاده از شاخص پارامتر وضعیت نسبی(Relative state parameter index) یا ( R) توسط محققین مجدداً مورد محاسبه قرار گرفته اند. علاوه بر آن، مفهوم مقاومت نفوذ اصلاح شده، به عنوان یک روش دیگر برای در نظر گرفتن اثر تنش سربار بر روی مقاومت برشی تناوبی مصالح معرفی شده است.
در این مقاله با تکیه بر نتایج آزمایشهای انجام شده در پی سد سیمینه رود ارزیابی پتانسیل روانگرایی براساس نتایج آزمایشات SPT به کمک سه روش تجربی معتبر، انجام شده است. روشهای مورد استفاده جهت ارزیابی پتانسیل روانگرایی در قالب یک برنامه جانبی (Fish) در نرم افزار تفاضل محدود (FLAC) معرفی شده اند. در پایان مقایسه ای بین نتایج عددی بدست آمده از روشهای مختلف و سطوح مختلف زلزله ارائه شده است. نتایج بدست آمده حاکی از آن هستند که ضرایب اطمینان حاصل از روش مبتنی بر شاخص پارامتر وضعیت نسبی نسبت به دو روش دیگر که با توجه به در نظر گرفتن اثرات تنش سربار ارائه شده اند، مقادیر بالاتری را دارا می باشند. اختلاف در ضرایب اطمینان به طور عمده ناشی از تفاوت در مقدار (CN) مورد استفاده در روش های گوناگون جهت ارزیابی پتانسیل روانگرایی می باشد.

  راهنمای خرید:
  • در صورتی که به هر دلیلی موفق به دانلود فایل مورد نظر نشدید با ما تماس بگیرید.