مقاله بررسی تاثیر تنش شوری برمرحله جوانه زنی ارقام پرمحصول سورگوم دانه ای


در حال بارگذاری
23 اکتبر 2022
فایل ورد و پاورپوینت
2120
4 بازدید
۷۹,۷۰۰ تومان
خرید

توجه : به همراه فایل word این محصول فایل پاورپوینت (PowerPoint) و اسلاید های آن به صورت هدیه ارائه خواهد شد

  مقاله بررسی تاثیر تنش شوری برمرحله جوانه زنی ارقام پرمحصول سورگوم دانه ای دارای ۳ صفحه می باشد و دارای تنظیمات در microsoft word می باشد و آماده پرینت یا چاپ است

فایل ورد مقاله بررسی تاثیر تنش شوری برمرحله جوانه زنی ارقام پرمحصول سورگوم دانه ای  کاملا فرمت بندی و تنظیم شده در استاندارد دانشگاه  و مراکز دولتی می باشد.

توجه : در صورت  مشاهده  بهم ریختگی احتمالی در متون زیر ،دلیل ان کپی کردن این مطالب از داخل فایل ورد می باشد و در فایل اصلی مقاله بررسی تاثیر تنش شوری برمرحله جوانه زنی ارقام پرمحصول سورگوم دانه ای،به هیچ وجه بهم ریختگی وجود ندارد


بخشی از متن مقاله بررسی تاثیر تنش شوری برمرحله جوانه زنی ارقام پرمحصول سورگوم دانه ای :

تعداد صفحات:۳

چکیده:

به منظور ارزیابی تحمل به شوری ۸رقم ازارقام پرمحصول سورگومدانه ای شامل ارقام پیام سپیده ۲۱- ۲۰/۱۳۸۰ KGS12 BICS11 IS 22500# Korakola 1/1375 درمرحله جوانه زنی ازمایشی درمرکز تحقیقات کشاورزی و منابع طبیعی استان یزد بصورت فاکتوریل درقالب طرح پایه کاملا تصادفی درسه تکرار به اجرا درامد تیمارهای محلول شوری ۰و۵و۱۰و۱۵و۲۰و۲۵ دسی زیمنس برمتر بودند کلیه صفات مورد مطالعه شامل درصد جوانه زنی و طول ریشه چه و ساقه چه با افزایش شوری درتمام اوقات کاهش یافت نتایج حاصل از تجریه واریانس داده ها نشان داد که اثرشوری درارقام مورد ازمایش و اثرمتقابل رقم ×شوری برروی تمام صفات مورد بررسی درسطح ۱ درصد معنی دار بود بجز اثرمتقابل رقم ×شوری که درصفت درصد جوانه زنی اختلاف معنی دار نداشت

  راهنمای خرید:
  • در صورتی که به هر دلیلی موفق به دانلود فایل مورد نظر نشدید با ما تماس بگیرید.