مقاله بررسی تاثیر رژیم های مختلف آبیاری برصفات رویشی اجزای عملکردوعملکرد دانه ارقام سویا درمنطقه مغان


در حال بارگذاری
23 اکتبر 2022
فایل ورد و پاورپوینت
2120
2 بازدید
۷۹,۷۰۰ تومان
خرید

توجه : به همراه فایل word این محصول فایل پاورپوینت (PowerPoint) و اسلاید های آن به صورت هدیه ارائه خواهد شد

  مقاله بررسی تاثیر رژیم های مختلف آبیاری برصفات رویشی اجزای عملکردوعملکرد دانه ارقام سویا درمنطقه مغان دارای ۵ صفحه می باشد و دارای تنظیمات در microsoft word می باشد و آماده پرینت یا چاپ است

فایل ورد مقاله بررسی تاثیر رژیم های مختلف آبیاری برصفات رویشی اجزای عملکردوعملکرد دانه ارقام سویا درمنطقه مغان  کاملا فرمت بندی و تنظیم شده در استاندارد دانشگاه  و مراکز دولتی می باشد.

توجه : در صورت  مشاهده  بهم ریختگی احتمالی در متون زیر ،دلیل ان کپی کردن این مطالب از داخل فایل ورد می باشد و در فایل اصلی مقاله بررسی تاثیر رژیم های مختلف آبیاری برصفات رویشی اجزای عملکردوعملکرد دانه ارقام سویا درمنطقه مغان،به هیچ وجه بهم ریختگی وجود ندارد


بخشی از متن مقاله بررسی تاثیر رژیم های مختلف آبیاری برصفات رویشی اجزای عملکردوعملکرد دانه ارقام سویا درمنطقه مغان :

تعداد صفحات:۵

چکیده:

این آزمایش با هدف تعیین اثر رژیم های آبیاری بر صفات رویشی، اجزای عملکرد و عملکرد دانه ۳ رقم سویا در سال زراعی ۱۳۸۸ بصورت کرتهای خرد شده (اسپیلت، پلات) در قالب طرح بلوکهای کامل تصادفی در ۳ تکرار در مزرعه تحقیقاتی مرکز تحقیقات کشاورزی و منابع طبیعی استان اردبیل (مغان) اجرا شد. چهار رژیم آبیاری بر اساس آبیاری پس از (۱۴۰، ۱۰۰، ۶۰ و ۱۸۰ میلیمتر تبخیر از طشتک تبخیر کلاس A) در کرت های اصلی و ۳ ژنوتیپ برتر سویا با نام های L17 ، ویلیامز و لینفورد در کرت های فرعی قرار گرفت. نتایج حاصل از اجرای آزمایش نشان داد که با افزایش فواصل آبیاری از تیمار آبیاری پس از ۶۰ میلیمتر تبخیر به تیمار آبیاری پس از ۱۸۰ میلیمتر تبخیر، طول دوره رشد، ارتفاع بوته، اجزای عملکرد شامل تعداد غلاف در بوته، تعداد دانه در بوته و وزن صد دانه و عملکرد دانه بطور معنی داری کاهش یافت. بیشترین و کمترین میزان عملکرد دانه به ترتیب در تیمارهای آبیاری پس از ۶۰ میلیمتر تبخیر به میزان ۳۶۳۲ کیلوگرم در هکتار و آبیاری پس از ۱۸۰ میلیمتر تبخیر و به میزان ۱۵۴۲ کیلوگرم در هکتار تولید شد. بین تیمار آبیاری و رقم اثر متقابل معنی دار وجود داشت. رقم ویلیامز درتیمارهای ابیاری پس از۶۰ و ۱۰۰ میلیمتر تبخیر بیشترین میزان عملکرد دانه و رقم لینفورد درتیمارهای ابیاری پس ا۱۴۰ و ۱۸۰ میلیمتر تبخیر بیشترین میزان عملکرد دانه را تولید نمودند

  راهنمای خرید:
  • در صورتی که به هر دلیلی موفق به دانلود فایل مورد نظر نشدید با ما تماس بگیرید.