مقاله بررسی تاثیر روی وپتاسیم درافزایش عملکرد و خصوصیات کیفی گندم


در حال بارگذاری
23 اکتبر 2022
فایل ورد و پاورپوینت
2120
1 بازدید
۶۹,۷۰۰ تومان
خرید

توجه : به همراه فایل word این محصول فایل پاورپوینت (PowerPoint) و اسلاید های آن به صورت هدیه ارائه خواهد شد

  مقاله بررسی تاثیر روی وپتاسیم درافزایش عملکرد و خصوصیات کیفی گندم دارای ۳ صفحه می باشد و دارای تنظیمات در microsoft word می باشد و آماده پرینت یا چاپ است

فایل ورد مقاله بررسی تاثیر روی وپتاسیم درافزایش عملکرد و خصوصیات کیفی گندم  کاملا فرمت بندی و تنظیم شده در استاندارد دانشگاه  و مراکز دولتی می باشد.

توجه : در صورت  مشاهده  بهم ریختگی احتمالی در متون زیر ،دلیل ان کپی کردن این مطالب از داخل فایل ورد می باشد و در فایل اصلی مقاله بررسی تاثیر روی وپتاسیم درافزایش عملکرد و خصوصیات کیفی گندم،به هیچ وجه بهم ریختگی وجود ندارد


بخشی از متن مقاله بررسی تاثیر روی وپتاسیم درافزایش عملکرد و خصوصیات کیفی گندم :

تعداد صفحات:۳

چکیده:

به منظور بررسی اثرات سطوح مخلتف مصرف کودهای پتاسیم و روی در عملکرد و خصوصیات کیفی گندم نان (رقم الوند)، اقدامبه اجرای یک آزمایش به صورت فاکتوریل در قالب طرح بلوک های کامل تصادفی طی سال های ۱۳۸۶ و ۱۳۸۷ گردید. دراین آزمایش فاکتورهای ۱- کود پتاسیم با سطوح صفر، ۲۰۰، ۱۰۰ و ۳۰۰ کیلوگرم K2O در هکتار و ۲- کود روی با سطوح صفر، ۱۰ و ۱۵ کیلوگرم در هکار مورد بررسی قرار گرفت. نتایج آزمایش نشان داد بین تیمارها در عملکرد تولید دانه اختلاف تولید دانه اختلاف معنی داری وجود دارد. بیشترین میزان عملکرد به مقدار ۶۳۵۲ کیلوگرم در هکتار با مصرف ۳۰۰ کیلوگرم K2O و ۱۰ کیلوگرم Zn در هکتار به دست آمد. در وزن هزار دانه بین تیمارها در سطح ۵ درصد اختلاف معنی دار بود. حداکثر وزن هزار دانه به مقدار ۳/۴۱ گرم با مصرف ۱۰ کیلوگرم Zn در هکتار حاصل شد. همچنین بیم تیمارهای آزمایش در عدد زلنی، حجم نان و مقادیر گلوتن خشک و مرطوب اختلاف معنی دار بود. مصرف ۳۰۰ کیلوگرم K2O و ۱۰ کیلوگرم Zn در هکتار بیشترین مقدار پروتئین (۶/۱۲ درصد)، گلوتن خشک (۳/۱۱ درصد) و گلوتن مرطوب (۳۳ درصد) را حاصل نمود. بیشترین مقدار حجم تان به میزان ۵۲۴ میلی لیتر با مصرف ۱۰ کیلوگرم Zn در هکتار به دست آمد.

  راهنمای خرید:
  • در صورتی که به هر دلیلی موفق به دانلود فایل مورد نظر نشدید با ما تماس بگیرید.