مقاله بررسی تاثیرآبیاری تکمیلی برعملکرد دانه و برخی ویژگیهای فیزیولوژیک درارقام پیشرفته گندم نان


در حال بارگذاری
23 اکتبر 2022
فایل ورد و پاورپوینت
2120
2 بازدید
۷۹,۷۰۰ تومان
خرید

توجه : به همراه فایل word این محصول فایل پاورپوینت (PowerPoint) و اسلاید های آن به صورت هدیه ارائه خواهد شد

  مقاله بررسی تاثیرآبیاری تکمیلی برعملکرد دانه و برخی ویژگیهای فیزیولوژیک درارقام پیشرفته گندم نان دارای ۵ صفحه می باشد و دارای تنظیمات در microsoft word می باشد و آماده پرینت یا چاپ است

فایل ورد مقاله بررسی تاثیرآبیاری تکمیلی برعملکرد دانه و برخی ویژگیهای فیزیولوژیک درارقام پیشرفته گندم نان  کاملا فرمت بندی و تنظیم شده در استاندارد دانشگاه  و مراکز دولتی می باشد.

توجه : در صورت  مشاهده  بهم ریختگی احتمالی در متون زیر ،دلیل ان کپی کردن این مطالب از داخل فایل ورد می باشد و در فایل اصلی مقاله بررسی تاثیرآبیاری تکمیلی برعملکرد دانه و برخی ویژگیهای فیزیولوژیک درارقام پیشرفته گندم نان،به هیچ وجه بهم ریختگی وجود ندارد


بخشی از متن مقاله بررسی تاثیرآبیاری تکمیلی برعملکرد دانه و برخی ویژگیهای فیزیولوژیک درارقام پیشرفته گندم نان :

تعداد صفحات:۵

چکیده:

آبیاری تکمیلی در پایداری عملکرد مؤثر بوده و از ریسک زمانی تغییرات بارش جلوگیری کرده و یا آن را به حداقل می رساند. لذا این بررسی به منظور شناسایی ژنوتیپ گندم مناسب برای انجام آبیاری تکمیلی و ویژگیهای فیزیولوژیک آنها، از بین ۱۱ ژنوتیپ پیشرفته گندم نان و ۳ ژنوتیپ گندم دوروم در دو شرایط دیم و آبیاری تکمیلی (به میزان ۳۰ میلیمتر در مرحله پر شدن دانه) هرکدام با ۴ تکرار و در قالب طرح بلوک های کامل تصادفی در ایستگاه تحقیقات کشاورزی سرارود- کرمانشاه طی سالهای زراعی ۸۷-۸۶ ارزیابی شدند. نتایج پس از تجزیه واریانس نشان داد که بطور کلی شرایط آبیاری تکمیلی در مقایسه با شرایط دیم عملکرد دانه را ۵۴/۲۶ درصد، وزن هزار دانه را ۵۵/۱۳ درصد، محتوای نسبی آب برگ ۳۹/۳۲ درصد و میزان غلظت پرولین ۷۳/۲۴- درصد افزایش داده است.

  راهنمای خرید:
  • در صورتی که به هر دلیلی موفق به دانلود فایل مورد نظر نشدید با ما تماس بگیرید.