مقاله بررسی تاثیرآبیاری تکمیلی برعملکرد دانه و برخی ویژگیهای فیزیولوژیک درارقام پیشرفته گندم نان
توجه : به همراه فایل word این محصول فایل پاورپوینت (PowerPoint) و اسلاید های آن به صورت هدیه ارائه خواهد شد
مقاله بررسی تاثیرآبیاری تکمیلی برعملکرد دانه و برخی ویژگیهای فیزیولوژیک درارقام پیشرفته گندم نان دارای ۵ صفحه می باشد و دارای تنظیمات در microsoft word می باشد و آماده پرینت یا چاپ است
فایل ورد مقاله بررسی تاثیرآبیاری تکمیلی برعملکرد دانه و برخی ویژگیهای فیزیولوژیک درارقام پیشرفته گندم نان کاملا فرمت بندی و تنظیم شده در استاندارد دانشگاه و مراکز دولتی می باشد.
توجه : در صورت مشاهده بهم ریختگی احتمالی در متون زیر ،دلیل ان کپی کردن این مطالب از داخل فایل ورد می باشد و در فایل اصلی مقاله بررسی تاثیرآبیاری تکمیلی برعملکرد دانه و برخی ویژگیهای فیزیولوژیک درارقام پیشرفته گندم نان،به هیچ وجه بهم ریختگی وجود ندارد
بخشی از متن مقاله بررسی تاثیرآبیاری تکمیلی برعملکرد دانه و برخی ویژگیهای فیزیولوژیک درارقام پیشرفته گندم نان :
تعداد صفحات:۵
چکیده:
آبیاری تکمیلی در پایداری عملکرد مؤثر بوده و از ریسک زمانی تغییرات بارش جلوگیری کرده و یا آن را به حداقل می رساند. لذا این بررسی به منظور شناسایی ژنوتیپ گندم مناسب برای انجام آبیاری تکمیلی و ویژگیهای فیزیولوژیک آنها، از بین ۱۱ ژنوتیپ پیشرفته گندم نان و ۳ ژنوتیپ گندم دوروم در دو شرایط دیم و آبیاری تکمیلی (به میزان ۳۰ میلیمتر در مرحله پر شدن دانه) هرکدام با ۴ تکرار و در قالب طرح بلوک های کامل تصادفی در ایستگاه تحقیقات کشاورزی سرارود- کرمانشاه طی سالهای زراعی ۸۷-۸۶ ارزیابی شدند. نتایج پس از تجزیه واریانس نشان داد که بطور کلی شرایط آبیاری تکمیلی در مقایسه با شرایط دیم عملکرد دانه را ۵۴/۲۶ درصد، وزن هزار دانه را ۵۵/۱۳ درصد، محتوای نسبی آب برگ ۳۹/۳۲ درصد و میزان غلظت پرولین ۷۳/۲۴- درصد افزایش داده است.
- در صورتی که به هر دلیلی موفق به دانلود فایل مورد نظر نشدید با ما تماس بگیرید.