مقاله بررسی تغییرات سدیم و پتاسیم درژنوتیپهای متحمل به شوری جو بدون پوشینه


در حال بارگذاری
23 اکتبر 2022
فایل ورد و پاورپوینت
2120
2 بازدید
۹۷,۷۰۰ تومان
خرید

توجه : به همراه فایل word این محصول فایل پاورپوینت (PowerPoint) و اسلاید های آن به صورت هدیه ارائه خواهد شد

  مقاله بررسی تغییرات سدیم و پتاسیم درژنوتیپهای متحمل به شوری جو بدون پوشینه دارای ۳ صفحه می باشد و دارای تنظیمات در microsoft word می باشد و آماده پرینت یا چاپ است

فایل ورد مقاله بررسی تغییرات سدیم و پتاسیم درژنوتیپهای متحمل به شوری جو بدون پوشینه  کاملا فرمت بندی و تنظیم شده در استاندارد دانشگاه  و مراکز دولتی می باشد.

توجه : در صورت  مشاهده  بهم ریختگی احتمالی در متون زیر ،دلیل ان کپی کردن این مطالب از داخل فایل ورد می باشد و در فایل اصلی مقاله بررسی تغییرات سدیم و پتاسیم درژنوتیپهای متحمل به شوری جو بدون پوشینه،به هیچ وجه بهم ریختگی وجود ندارد


بخشی از متن مقاله بررسی تغییرات سدیم و پتاسیم درژنوتیپهای متحمل به شوری جو بدون پوشینه :

تعداد صفحات:۳

چکیده:

به منظور بررسی تغییرات سدیم و پتاسیم در ژنوتیپ های جو بدون پوشینه (Hull-less Barley) در برابر شوری و ارتباط آنها با عملکرد دانه، آزمایشی در قالب طرح بلوک های کامل تصادفی با ۲۰ ژنوتیپ در سه تکرار در دو محیط شور و غیر شور به طور جداگانه انجام شد. در این آزمایش میزان سدیم برگ پرچم، میزان پتاسیم برگ پرچم و عملکرد دانه محاسبه شد. سپس داده ها از طریق تجزیه واریانس مرکب مورد بررسی قرار گرفتند. نتایج آزمایش نشان داد که اثر ژنوتیپ و اثر متقابل ژنوتیپ در شوری تأثیر معنی دار بر کلیه صفات مورد مطالعه در سطح ۱% داشت. شوری در کلیه ژنوتیپ ها باعث کاهش عملکرد دانه شد. همچنین درصد سدیم در کلیه ژنوتیپ ها افزایش ولی درصد پتاسیم در بعضی ژنوتیپ ها افزایش و در بعضی دیگر کاهش نشان داد. ژنوتیپ های شماره ۵، ۸، ۱۴ و ۲۰ از لحاظ صفت عملکرد و شاخص حساسیت به تنش (SSI) جزء حساس ترین ژنوتیپ ها به شوری و ژنوتیپ های ۱، ۴ و ۱۲ جزء مقاوم ترین ژنوتیپ ها به شوری ارزیابی شدند. همبستگی منفی و معنی دار بین درصد سدیم برگ پرچم و عملکرد (++۶۱/۰-) بیانگر تأثیر منفی سدیم بر عملکرد دانه می باشد.

  راهنمای خرید:
  • در صورتی که به هر دلیلی موفق به دانلود فایل مورد نظر نشدید با ما تماس بگیرید.