مقاله بررسی تغییرات صفات فیزیولوژیکی دانه لوبیا چیتی درتراکمهای مختلف کاشت رقم خمین


در حال بارگذاری
23 اکتبر 2022
فایل ورد و پاورپوینت
2120
3 بازدید
۷۹,۷۰۰ تومان
خرید

توجه : به همراه فایل word این محصول فایل پاورپوینت (PowerPoint) و اسلاید های آن به صورت هدیه ارائه خواهد شد

  مقاله بررسی تغییرات صفات فیزیولوژیکی دانه لوبیا چیتی درتراکمهای مختلف کاشت رقم خمین دارای ۵ صفحه می باشد و دارای تنظیمات در microsoft word می باشد و آماده پرینت یا چاپ است

فایل ورد مقاله بررسی تغییرات صفات فیزیولوژیکی دانه لوبیا چیتی درتراکمهای مختلف کاشت رقم خمین  کاملا فرمت بندی و تنظیم شده در استاندارد دانشگاه  و مراکز دولتی می باشد.

توجه : در صورت  مشاهده  بهم ریختگی احتمالی در متون زیر ،دلیل ان کپی کردن این مطالب از داخل فایل ورد می باشد و در فایل اصلی مقاله بررسی تغییرات صفات فیزیولوژیکی دانه لوبیا چیتی درتراکمهای مختلف کاشت رقم خمین،به هیچ وجه بهم ریختگی وجود ندارد


بخشی از متن مقاله بررسی تغییرات صفات فیزیولوژیکی دانه لوبیا چیتی درتراکمهای مختلف کاشت رقم خمین :

تعداد صفحات:۵

چکیده:

به منظور بررسی صفات فیزیولوژیکی دانه لوبیا چیتی در تراکم های مختلف کاشت رقم خمین، آزمایشی بر پایه طرح بلوک های کامل تصادفی در سال ۱۳۸۶ در مرکز تحقیقات کشاورزی و منابع طبیعی آذربایجان شرقی (تبریز) به اجرا در آمد. این رقم لوبیا در چهار تراکم۱۴، ۲۰، ۳۰ و ۶۰ بوته در متر مربع در سه تکرار به صورت آزمایش مزرعه ای کشت شد. چهار پارامتر مهم پر شدن دانه یعنی سرعت پر شدن دانه، زمان رسیدگی وزنی، حداکثر وزن دانه و دوره مؤثر پر شدن دانه با استفاده از یک مدل خطی دو تکه ای برآورد گردید. تجزیه واریانس پارامترهای مورد مطالعه نشان داد که پارامترهای سرعت پر شدن دانه، زمان رسیدگی وزنی، حداکثر وزن دانه و دوره مؤثر پر شدن دانه به طور معنی داری تحت تأثیر تراکم های مختلف کاشت قرار گرفتند. این پارامترها در رقم خمین با افزایش تراکم بوته در واحد سطح، کاهش معنی داری یافتند. بیشترین و کمترین مقادیر آنها در این رقم به ترتیب در تراکم های کاشت ۱۴ و ۶۰ بوته در متر مربع بدست آمد.

  راهنمای خرید:
  • در صورتی که به هر دلیلی موفق به دانلود فایل مورد نظر نشدید با ما تماس بگیرید.