مقاله بررسی اثررطوبت شلتوک های رقم خزر کادوس و درفک براجزای شاخص تبدیل درمرحله سفید کردن


در حال بارگذاری
23 اکتبر 2022
فایل ورد و پاورپوینت
2120
2 بازدید
۶۹,۷۰۰ تومان
خرید

توجه : به همراه فایل word این محصول فایل پاورپوینت (PowerPoint) و اسلاید های آن به صورت هدیه ارائه خواهد شد

  مقاله بررسی اثررطوبت شلتوک های رقم خزر کادوس و درفک براجزای شاخص تبدیل درمرحله سفید کردن دارای ۳ صفحه می باشد و دارای تنظیمات در microsoft word می باشد و آماده پرینت یا چاپ است

فایل ورد مقاله بررسی اثررطوبت شلتوک های رقم خزر کادوس و درفک براجزای شاخص تبدیل درمرحله سفید کردن  کاملا فرمت بندی و تنظیم شده در استاندارد دانشگاه  و مراکز دولتی می باشد.

توجه : در صورت  مشاهده  بهم ریختگی احتمالی در متون زیر ،دلیل ان کپی کردن این مطالب از داخل فایل ورد می باشد و در فایل اصلی مقاله بررسی اثررطوبت شلتوک های رقم خزر کادوس و درفک براجزای شاخص تبدیل درمرحله سفید کردن،به هیچ وجه بهم ریختگی وجود ندارد


بخشی از متن مقاله بررسی اثررطوبت شلتوک های رقم خزر کادوس و درفک براجزای شاخص تبدیل درمرحله سفید کردن :

تعداد صفحات:۳

چکیده:

درمیان غلات برنج تنها محصولی است که شکل ظاهری و درصد شکستگی درآن عامل مهمی به شمار می رود باتوجه به افزایش روزافزون جمعیت و محدودیت افزایش اراضی زیرکشت برنج کاهش ضایعات درعملیات تولید برنج ازاهمیت خاصی برخوردار است بنابراین برای تعیین بهترین سطح رطوبت برای تبدیل برنج ازمایشی درقالب طرح فاکتوریل باطرح پایه کاملا تصافدی درسه تکرار و تیمارها شامل رقمهای خزرکادوس و درک و سطوح رطوبتی ۸و۱۰و۱۲ درازمایشگاه پارک علم و فناوری گیلان انجام شده است صفات مورد بررسی درصد سفیدشدگی درصد شکستگی شاخص سفید شدگی نسبت برنج خرد شده به برنج سفید شده سبوس می باشد بررسی نتایج درصفت شاخص سفیدشدگی و درصد شکستگی نشان میدهد که درسطح رطوبتی ۱۰ درصد خرده برنج سفید شده کمتر می باشد بررسی نتایج صفت درصد سفیدشدگی حاکی ازآن است که سطح رطوبتی ۱۲ درصد بیشترین مقدار درصد سفیدشدگی را نسبتب ه دو سطح ۱۰و۸ درصد دارا میب اشد.

  راهنمای خرید:
  • در صورتی که به هر دلیلی موفق به دانلود فایل مورد نظر نشدید با ما تماس بگیرید.