مقاله بررسی اثررطوبت شلتوک های رقم خزر کادوس و درفک براجزای شاخص تبدیل درمرحله سفید کنی


در حال بارگذاری
23 اکتبر 2022
فایل ورد و پاورپوینت
2120
3 بازدید
۷۹,۷۰۰ تومان
خرید

توجه : به همراه فایل word این محصول فایل پاورپوینت (PowerPoint) و اسلاید های آن به صورت هدیه ارائه خواهد شد

  مقاله بررسی اثررطوبت شلتوک های رقم خزر کادوس و درفک براجزای شاخص تبدیل درمرحله سفید کنی دارای ۳ صفحه می باشد و دارای تنظیمات در microsoft word می باشد و آماده پرینت یا چاپ است

فایل ورد مقاله بررسی اثررطوبت شلتوک های رقم خزر کادوس و درفک براجزای شاخص تبدیل درمرحله سفید کنی  کاملا فرمت بندی و تنظیم شده در استاندارد دانشگاه  و مراکز دولتی می باشد.

توجه : در صورت  مشاهده  بهم ریختگی احتمالی در متون زیر ،دلیل ان کپی کردن این مطالب از داخل فایل ورد می باشد و در فایل اصلی مقاله بررسی اثررطوبت شلتوک های رقم خزر کادوس و درفک براجزای شاخص تبدیل درمرحله سفید کنی،به هیچ وجه بهم ریختگی وجود ندارد


بخشی از متن مقاله بررسی اثررطوبت شلتوک های رقم خزر کادوس و درفک براجزای شاخص تبدیل درمرحله سفید کنی :

تعداد صفحات:۳

چکیده:

استان گیلان با سطح زیرکشت ۲۳۰ هزارهکتار وتولید سالانه حدود یک میلیون تن شلتوک یکیازمهمترین مناطق برنج خیز کشورمان محسوب میشود درمیان غلظت برنج تنها محصولی است که شکل ظاهری و درصد شکستگی درآن عامل مهمی می باشد برنج هرچه سالم تر و درصد خرد آن کمتر باشد ازبازار پسندی بیشتر برخوردار خواهد بود بنابراین برای تعیین بهترین سطح رطوبت برای تبدیل برنج ازمایشی درقالب فاکتوریل با طرح پایه کاملا تصادفی درسه تکرار و تیمارها شامل ارقامخزر کادوس و درفک و سطوح رطوبتی ۱۲ و ۱۰و۸ درازمایش پارک وعلم و فناوری گیلان انجام گرفت صفات مورد بررسی شاخص پوست کنی وزن برنج قهوه ای شکسته وزن پوست راندمان تبدیل درصد ترک دربرنج قهوه ای بوده است بررسی نتایج درسطح رطوبتی ۱۰ درصد مقدار خرده برنج قهوه ای کمتری را درصفت شاخص پوست کنی و وزن برنج قهوه یا شکسته نشان داد و سطح رطوبتی ۱۰و۸ درصد بیشترین مقدار راندمان تبدیل را نسبت سطح رطوبتی ۱۲ درصد نشان داده است.

  راهنمای خرید:
  • در صورتی که به هر دلیلی موفق به دانلود فایل مورد نظر نشدید با ما تماس بگیرید.