مقاله بررسی اثر استفاده از سطوح مختلف عرق شاتره در شرایط تنش حرارتی بر مصرف آب جوجه‌های گوشتی


در حال بارگذاری
23 اکتبر 2022
فایل ورد و پاورپوینت
2120
1 بازدید
۷۹,۷۰۰ تومان
خرید

توجه : به همراه فایل word این محصول فایل پاورپوینت (PowerPoint) و اسلاید های آن به صورت هدیه ارائه خواهد شد

  مقاله بررسی اثر استفاده از سطوح مختلف عرق شاتره در شرایط تنش حرارتی بر مصرف آب جوجه‌های گوشتی دارای ۷ صفحه می باشد و دارای تنظیمات در microsoft word می باشد و آماده پرینت یا چاپ است

فایل ورد مقاله بررسی اثر استفاده از سطوح مختلف عرق شاتره در شرایط تنش حرارتی بر مصرف آب جوجه‌های گوشتی  کاملا فرمت بندی و تنظیم شده در استاندارد دانشگاه  و مراکز دولتی می باشد.

توجه : در صورت  مشاهده  بهم ریختگی احتمالی در متون زیر ،دلیل ان کپی کردن این مطالب از داخل فایل ورد می باشد و در فایل اصلی مقاله بررسی اثر استفاده از سطوح مختلف عرق شاتره در شرایط تنش حرارتی بر مصرف آب جوجه‌های گوشتی،به هیچ وجه بهم ریختگی وجود ندارد


بخشی از متن مقاله بررسی اثر استفاده از سطوح مختلف عرق شاتره در شرایط تنش حرارتی بر مصرف آب جوجه‌های گوشتی :

تعداد صفحات:۷

چکیده:

به منظور بررسی اثر استفاده از عرق شاتره بر مصرف آب جوجه‌های گوشتی در شرایط تنش حرارتی، این آزمایش در چهار سطح .، ۵، ۱۰ و ۱۵ درصد عرق شاتره به صورت محلول در آب در سن ۲۱ تا ۴۲ روزگی انجام گردید. نتایج نشان داد که از نظر میانگین آب مصرفی بین تیمارهای ۳ و ۴ و تیمار شاهد و همچنین بین تیمار ۴ و تیمار ۲ اختلاف معنی‌دار مشاهده گردید (P<0/05). در کل، تیمار ۱۵ درصد عرق شاتره بیشترین تأثیر را نسبت به بقیه تیمارها داشته است.

  راهنمای خرید:
  • در صورتی که به هر دلیلی موفق به دانلود فایل مورد نظر نشدید با ما تماس بگیرید.