مقاله استفاده ازصفات مرفولوژیک دربررسی تمایز ارقام فلفل


در حال بارگذاری
23 اکتبر 2022
فایل ورد و پاورپوینت
2120
4 بازدید
۷۹,۷۰۰ تومان
خرید

توجه : به همراه فایل word این محصول فایل پاورپوینت (PowerPoint) و اسلاید های آن به صورت هدیه ارائه خواهد شد

  مقاله استفاده ازصفات مرفولوژیک دربررسی تمایز ارقام فلفل دارای ۳ صفحه می باشد و دارای تنظیمات در microsoft word می باشد و آماده پرینت یا چاپ است

فایل ورد مقاله استفاده ازصفات مرفولوژیک دربررسی تمایز ارقام فلفل  کاملا فرمت بندی و تنظیم شده در استاندارد دانشگاه  و مراکز دولتی می باشد.

توجه : در صورت  مشاهده  بهم ریختگی احتمالی در متون زیر ،دلیل ان کپی کردن این مطالب از داخل فایل ورد می باشد و در فایل اصلی مقاله استفاده ازصفات مرفولوژیک دربررسی تمایز ارقام فلفل،به هیچ وجه بهم ریختگی وجود ندارد


بخشی از متن مقاله استفاده ازصفات مرفولوژیک دربررسی تمایز ارقام فلفل :

تعداد صفحات:۳

چکیده:

افزایش عملکرد محصولات صیفی و سبزی درواحد سطحعمدتا متکی به اصلاح ارقام جدید تولید محصول با کیفیت بالا می باشد یکی ازعوامل مهم درتولید بذرشناخت صحیح ارقام مختلف می باشد بنابراین برای نیل به این هدف توجه جدی به تهیه شناسنامه برای هرکدام ازارقام لازم و ضروری می باشد بدین منظور اتحادیه بین المللی حمایت ازارقام گیاهی UPOV یکی ازبنیادهایی است که دراین زمینه دستورالعمل های کاربردی برای محصولات مختلف ازجمله فلفل تهیه نموده است که براساس آن میتوان شناسنامه کاتالوگ خصوصیات افتراقی برای هررقم را تهیه کرد ضمنا این دستورالعمل ازصفات مرفولوژیک به عنوان صفات اصلی برای تشخیص تمایز تاکید دارد فلفل سبز Chilli pepper با نام علمی Capsicum annuum یکی ازمهمترین محصولات صیفی درآب و هوای خنک درسرتاسر دنیاست دراین بررسی ۸رقم فلفل با استفاده از صفات دستورالعمل ملی آزمونهای تمایز یکنواختی و پایداری فلفل مورد شناسایی قرارگرفتند و تمایز آنها مورد بررسی قرارگرفت

  راهنمای خرید:
  • در صورتی که به هر دلیلی موفق به دانلود فایل مورد نظر نشدید با ما تماس بگیرید.