مقاله تولید علوفه سبز به روش هیدروپونیک، راهبردی ویژه برای سازگاری با خشکسالی (با اشاره به تجربه اداره کل امور عشایر استان سیستان و بلوچستان در بومی‌سازی این فناوری در شرایط خشکسالی)


در حال بارگذاری
23 اکتبر 2022
فایل ورد و پاورپوینت
2120
2 بازدید
۷۹,۷۰۰ تومان
خرید

توجه : به همراه فایل word این محصول فایل پاورپوینت (PowerPoint) و اسلاید های آن به صورت هدیه ارائه خواهد شد

  مقاله تولید علوفه سبز به روش هیدروپونیک، راهبردی ویژه برای سازگاری با خشکسالی (با اشاره به تجربه اداره کل امور عشایر استان سیستان و بلوچستان در بومی‌سازی این فناوری در شرایط خشکسالی) دارای ۷ صفحه می باشد و دارای تنظیمات در microsoft word می باشد و آماده پرینت یا چاپ است

فایل ورد مقاله تولید علوفه سبز به روش هیدروپونیک، راهبردی ویژه برای سازگاری با خشکسالی (با اشاره به تجربه اداره کل امور عشایر استان سیستان و بلوچستان در بومی‌سازی این فناوری در شرایط خشکسالی)  کاملا فرمت بندی و تنظیم شده در استاندارد دانشگاه  و مراکز دولتی می باشد.

توجه : در صورت  مشاهده  بهم ریختگی احتمالی در متون زیر ،دلیل ان کپی کردن این مطالب از داخل فایل ورد می باشد و در فایل اصلی مقاله تولید علوفه سبز به روش هیدروپونیک، راهبردی ویژه برای سازگاری با خشکسالی (با اشاره به تجربه اداره کل امور عشایر استان سیستان و بلوچستان در بومی‌سازی این فناوری در شرایط خشکسالی)،به هیچ وجه بهم ریختگی وجود ندارد


بخشی از متن مقاله تولید علوفه سبز به روش هیدروپونیک، راهبردی ویژه برای سازگاری با خشکسالی (با اشاره به تجربه اداره کل امور عشایر استان سیستان و بلوچستان در بومی‌سازی این فناوری در شرایط خشکسالی) :

تعداد صفحات:۷

چکیده:

رخداد خشکسالی‌های متوالی در استان سیستان و بلوچستان، آسیب‌پذیری عشایر را به لحاظ اتکاء به منابع طبیعی دو چندان نمود. اداره کل امور عشایر استان، در اقدامی نو و از سال ۱۳۸۴، اقدام به بومی سازی کشت علوفه به روش هیدروپونیک نمود. اینک بیش از ۲۰۰ کارگاه عشایری در این زمینه و در نقاط مختلف استان، فعال می‌باشند. به اعتقاد کارشناسان امور عشایر استان و نیز بهره‌برداران عشایری، با توجه به شرایط اقلیمی حاکم و وضعیت معیشتی عشایر، تجربه تولید علوفه هیدروپونیک به روش بومی، تجربه‌ای موفق بوده و در حال ترویج است.
اکوسیستم‌های خشک و نیمه‌خشک ایران به خاطر فعالیت‌های تخریبی انسان و دام در معرض تخریب قرار گرفته‌اند و پروژه‌های حفاظت و نگهداری و استقرار مجدد این اکوسیستم‌ها بدون بررسی جوامع گیاهی و عوامل محیطی امکان‌پذیر نخواهد بود. منطقه مورد مطالعه با وسعتی بالغ بر ۳/۲۹۲۹۱ هکتار در قسمت شمالی استان کرمان واقع گردیده است. تفکیک جوامع گیاهی با روش فیزیونومیک – فلوریستیک – اکولوژیک انجام شد و نمونه‌برداری جوامع گیاهی با روش نمونه‌برداری تصادفی طبقه‌بندی شده اجرا گردید. با کوادراتهای ۱۰×۱۰ متر (۱۰۰متر مربع) پوشش تاجی گیاهان، پوشش لاش و لاشبرگ، سنگ و سنگریزه و خاک لخت در آنها تخمین زده شد. نقشه‌های اقلیم و فیزیوگرافی و همچنین مطالعات خاک در حوزه تهیه گردید و در نهایت رویشگاه‌های هرگونه تهین شدند. رویشگاه‌هایی در منطقه به صورت موزائیک وجود دارد که باعث تشکیل اکوتون و افزایش تنوع ترکیب گیاهی شده است. در منطقه مورد مطالعه ۱۲ جامعه گیاهی قابل تفکیک است. اجتماعات گیاهی منطقه شامل گونه‌های زیر است:
Alhagi pseudoalhagi,Amygdalus scoparia,Artemisia sieberi,Lymonium iranicum,Petropyrum oucheri,Zygophylum eurypterum ,Tamarix sp

  راهنمای خرید:
  • در صورتی که به هر دلیلی موفق به دانلود فایل مورد نظر نشدید با ما تماس بگیرید.