مقاله بررسی اثرات شوری برمراحل جوانه زنی و رشد گیاهچه ای ارقام گندم


در حال بارگذاری
23 اکتبر 2022
فایل ورد و پاورپوینت
2120
2 بازدید
۹۷,۷۰۰ تومان
خرید

توجه : به همراه فایل word این محصول فایل پاورپوینت (PowerPoint) و اسلاید های آن به صورت هدیه ارائه خواهد شد

  مقاله بررسی اثرات شوری برمراحل جوانه زنی و رشد گیاهچه ای ارقام گندم دارای ۵ صفحه می باشد و دارای تنظیمات در microsoft word می باشد و آماده پرینت یا چاپ است

فایل ورد مقاله بررسی اثرات شوری برمراحل جوانه زنی و رشد گیاهچه ای ارقام گندم  کاملا فرمت بندی و تنظیم شده در استاندارد دانشگاه  و مراکز دولتی می باشد.

توجه : در صورت  مشاهده  بهم ریختگی احتمالی در متون زیر ،دلیل ان کپی کردن این مطالب از داخل فایل ورد می باشد و در فایل اصلی مقاله بررسی اثرات شوری برمراحل جوانه زنی و رشد گیاهچه ای ارقام گندم،به هیچ وجه بهم ریختگی وجود ندارد


بخشی از متن مقاله بررسی اثرات شوری برمراحل جوانه زنی و رشد گیاهچه ای ارقام گندم :

تعداد صفحات:۵

چکیده:

جوانهزنی و رشد گیاهچه ازمراحل مهم فنولوژیک گیاه بوده که به ویژه درشرایط شوربقای گیاه وابسته به آن است این بررسی به منظور ارزیابی تحمل به شوری ارقام گندم درمراحل اولیه رشدوشناسایی صفات موثردراین مراحل اجرا گردید به این منظور ارقام یاواروس کوهدشت چمران و سیمره درازمایش فاکتوریل ۴*۴ درقالب طرح کاملا تصادفی با ۴تکرار درمرحله جوانه زنی درسطوح مختلف شوری بایکدیگر مقایسه شدند نتایج حاصل ازتجزیه واریانس داده ها نشان دادکه میزان صفات مختلف به جز نسبت وزن ریشه به وزن کلنوپتیل بطور معنی داری تحت تاثیر رقم و سطوح شوری قرارگرفت همچنین مقایسه میانگین ها نشان داد اثرمتقابل رقم و شوری برای تمام صفات به جز طول ریشه درسطح ۱ درصد معنی دار شد درنهایت نتایج نشان داد که ارقام چمران و کوهدشت بشترین مقدار صفات را درشوری های مختلف به خود اختصاص دادند.

  راهنمای خرید:
  • در صورتی که به هر دلیلی موفق به دانلود فایل مورد نظر نشدید با ما تماس بگیرید.