مقاله تبپ‌بندی اقلیمی بارش در ایستگاه هواشناسی اصفهان با استفاده از تکنیک تحلیل خوشه‌ای با هدف مدیریت خشکسالی


در حال بارگذاری
23 اکتبر 2022
فایل ورد و پاورپوینت
2120
2 بازدید
۷۹,۷۰۰ تومان
خرید

توجه : به همراه فایل word این محصول فایل پاورپوینت (PowerPoint) و اسلاید های آن به صورت هدیه ارائه خواهد شد

  مقاله تبپ‌بندی اقلیمی بارش در ایستگاه هواشناسی اصفهان با استفاده از تکنیک تحلیل خوشه‌ای با هدف مدیریت خشکسالی دارای ۱۴ صفحه می باشد و دارای تنظیمات در microsoft word می باشد و آماده پرینت یا چاپ است

فایل ورد مقاله تبپ‌بندی اقلیمی بارش در ایستگاه هواشناسی اصفهان با استفاده از تکنیک تحلیل خوشه‌ای با هدف مدیریت خشکسالی  کاملا فرمت بندی و تنظیم شده در استاندارد دانشگاه  و مراکز دولتی می باشد.

توجه : در صورت  مشاهده  بهم ریختگی احتمالی در متون زیر ،دلیل ان کپی کردن این مطالب از داخل فایل ورد می باشد و در فایل اصلی مقاله تبپ‌بندی اقلیمی بارش در ایستگاه هواشناسی اصفهان با استفاده از تکنیک تحلیل خوشه‌ای با هدف مدیریت خشکسالی،به هیچ وجه بهم ریختگی وجود ندارد


بخشی از متن مقاله تبپ‌بندی اقلیمی بارش در ایستگاه هواشناسی اصفهان با استفاده از تکنیک تحلیل خوشه‌ای با هدف مدیریت خشکسالی :

تعداد صفحات:۱۴

چکیده:

اهمیت و نقش حیاتی آب در زندگی ما و ضرورت مدیریت بهینه بر نظام بهره‌برداری و حفظ و حراست از منابع آن بر کسی پوشیده نیست، حال آنکه کمبود مقدار بارش و نوسانات شدید آن در مقیاس‌های زمانی روزانه، فصلی و سالانه از ویژگی‌های ذاتی اقلیم ایران، خصوصاً استان اصفهان به شمار می‌رود و شهر اصفهان به عنوان مرکز این استانِ پهناور، در اغلب ایام سال با خشکسالی‌های شدید و کمبود منابع آبی مواجه بوده است. لذا مدیریت کارامد و متناسب با نیازهای منطقه، می‌تواند نقش عمده‌ای در چگونگی بهره‌برداری از توان‌های محیطی، اقتصادی و کشاورزی این شهرستان را برای برنامه‌ریزان امر ایفا نماید. در این پژوهش سعی شده است به مطالعه‌ی یکی از مهمترین منابع تأمین‌کننده آب منطقه، یعنی بارشِ روزانه پرداخته و ضمن خوشه کردن آن، راهکارهای مناسب جهت بهره‌برداری بهینه از هرکدام ازخوشه‌ها ارائه گردد. به این صورت که ابتدا آمار بارشِ روزانه‌ی ایستگاه اصفهان طی یک دوره‌ی ۴۲ساله (۱۳۸۵-۱۳۴۳) تهیه و سپس به کمک نرم‌افزارهای (Excel),(Surfer) و (Matlab) مورد پردازش قرار گرفت. سپس پایگاهی از داده‌های متغیر مورد نظر (بارش روزانه) در نرم‌افزار «مت لب» ایجاد، و سپس روی این مقادیریک تحلیل خوشه‌ای به روش ادغام «وارد» انجام گرفت و درنهایت برای ایستگاه مورد نظر دارنمای بارش ترسیم گردید. نتایج حاصل از این پژوهش نشان داد بارش روزانه ایستگاه اصفهان در چهار تیپ اصلی و متمایز قرار می‌گیرد و بر اساس پارامترهای سه گانه‌ی بارشی شامل: میانگین‌ِ دوام، میانگینِ بارش و شدت بارش به ترتیب دارای ویژگی‌های زیر است: تیپ ۱: بارش‌های متوسط دوام – خفیف.
با شدت متوسط. تیپ ۲: بارش‌های متوسط دوام – سنگین – شدید. تیپ ۳: بارش‌های کم دوام – خفیف – کم‌ شدت و تیپ ۴ بارش‌های پُردوام – بسیار سنگین – بسیار شدید. ملاحظه می‌شود که تیپ ۴، نیازمند مدیریتِ بحران و تیپ ۲، نیازمند مدیریت بهره‌برداری بهینه شده است.

  راهنمای خرید:
  • در صورتی که به هر دلیلی موفق به دانلود فایل مورد نظر نشدید با ما تماس بگیرید.