مقاله اثرسطوح مختلف شوری بررشد وتنظیم کننده های اسمزی ده ژنوتیپ جو


در حال بارگذاری
23 اکتبر 2022
فایل ورد و پاورپوینت
2120
10 بازدید
۷۹,۷۰۰ تومان
خرید

توجه : به همراه فایل word این محصول فایل پاورپوینت (PowerPoint) و اسلاید های آن به صورت هدیه ارائه خواهد شد

  مقاله اثرسطوح مختلف شوری بررشد وتنظیم کننده های اسمزی ده ژنوتیپ جو دارای ۳ صفحه می باشد و دارای تنظیمات در microsoft word می باشد و آماده پرینت یا چاپ است

فایل ورد مقاله اثرسطوح مختلف شوری بررشد وتنظیم کننده های اسمزی ده ژنوتیپ جو  کاملا فرمت بندی و تنظیم شده در استاندارد دانشگاه  و مراکز دولتی می باشد.

توجه : در صورت  مشاهده  بهم ریختگی احتمالی در متون زیر ،دلیل ان کپی کردن این مطالب از داخل فایل ورد می باشد و در فایل اصلی مقاله اثرسطوح مختلف شوری بررشد وتنظیم کننده های اسمزی ده ژنوتیپ جو،به هیچ وجه بهم ریختگی وجود ندارد


بخشی از متن مقاله اثرسطوح مختلف شوری بررشد وتنظیم کننده های اسمزی ده ژنوتیپ جو :

تعداد صفحات:۳

چکیده:

به منظور بررسی تغییرات رشد و تنظیم کننده های اسمزی ده ژنوتیپ جو حاصل تلاقی دو لاین استپتوئه و مورکس، آزمایشی بصورت فاکتوریل و در قالب طرح کاملاً تصادفی با ۳ تکرار در سال ۱۳۸۷ در پژوهشکده زیست فناوری دانشگاه زابل با استفاده از سیستم کشت هیدروپونیک انجام گرفت. تیمار شوری شامل چهار سطح ۰ ( شاهد)، ۱۰۰، ۲۰۰،۳۰۰ میلی مولار نمک NaCl بود که ۲۰ روز بعد از اعمال تنش در ده ژنوتیپ جو و در مرحله گیاهچه ای مورد بررسی قرار گرفتند. نتایج تجزیه های آماری نشان داد شوری تاثیر معنی داری بر میزان کلروفیل و مقادیر دو تنظیم کننده اسمزی کربوهیدرات و پرولین در ژنوتیپ های مختلف جو دارد. با بالا رفتن میزان شوری از شاهد به ۳۰۰ میلی مولار بر مقدار کلروفیل برگها و مقادیر پرولین و کربو هیدرات افزوده شد. در بالاترین سطح شوری ( ۳۰۰ میلی مولار ) میزان پرولین و کربوهیدرات نسبت به تیمار شاهد به ترتیب از افزایشی معادل ۸/۱۱ درصد و ۱/۹ درصد برخوردار بودند. در بین ژنوتیپ ها و در بالاترین سطح شوری، ژنوتیپ ۶ از بیشترین کارایی در مقاومت به شوری همراه با کمترین کاهش وزن خشک بخش هوایی و ریشه برخوردار بود.

  راهنمای خرید:
  • در صورتی که به هر دلیلی موفق به دانلود فایل مورد نظر نشدید با ما تماس بگیرید.