مقاله اثرفاصله ردیف کاشت و فاصله بوته درروی ردیف کاشت برقابلیت های زراعی آفتابگردان هیبریدهای سان ۳۶ دراصفهان


در حال بارگذاری
23 اکتبر 2022
فایل ورد و پاورپوینت
2120
7 بازدید
۷۹,۷۰۰ تومان
خرید

توجه : به همراه فایل word این محصول فایل پاورپوینت (PowerPoint) و اسلاید های آن به صورت هدیه ارائه خواهد شد

  مقاله اثرفاصله ردیف کاشت و فاصله بوته درروی ردیف کاشت برقابلیت های زراعی آفتابگردان هیبریدهای سان ۳۶ دراصفهان دارای ۵ صفحه می باشد و دارای تنظیمات در microsoft word می باشد و آماده پرینت یا چاپ است

فایل ورد مقاله اثرفاصله ردیف کاشت و فاصله بوته درروی ردیف کاشت برقابلیت های زراعی آفتابگردان هیبریدهای سان ۳۶ دراصفهان  کاملا فرمت بندی و تنظیم شده در استاندارد دانشگاه  و مراکز دولتی می باشد.

توجه : در صورت  مشاهده  بهم ریختگی احتمالی در متون زیر ،دلیل ان کپی کردن این مطالب از داخل فایل ورد می باشد و در فایل اصلی مقاله اثرفاصله ردیف کاشت و فاصله بوته درروی ردیف کاشت برقابلیت های زراعی آفتابگردان هیبریدهای سان ۳۶ دراصفهان،به هیچ وجه بهم ریختگی وجود ندارد


بخشی از متن مقاله اثرفاصله ردیف کاشت و فاصله بوته درروی ردیف کاشت برقابلیت های زراعی آفتابگردان هیبریدهای سان ۳۶ دراصفهان :

تعداد صفحات:۵

چکیده:

این آزمایش به منظور ارزیابی تأثیر فاصله ردیف کاشت و فاصله بوته در روی ردیف کاشت بر خصوصیات رشد رویشی و زایشی آفتابگردان، هیبریدهای سان ۳۶، در فروردین ۱۳۸۵ در مزرعه تحقیقاتی دانشگاه صنعتی اصفهان با آرایش کرتهای یکبار خرد شده در قالب بلوکهای کامل تصادفی با سه تکرار اجرا گردید. فاصله ردیف کاشت (۶۰ و ۷۵ سانتی متر) به عنوان فاکتور اصلی و فاصله بوته در روی ردیف کاشت (۱۴، ۲۸ و ۴۲ سانتی متر) به عنوان فاکتور فرعی منظور گردیدند. قطر ساقه، وزن خشک ساقه، برگ، بقایای طبق، عملکرد دانه و عملکرد بیولوژیک تک بوته با افزایش فاصله ردیف کاشت افزایش یافت که این افزایش در مورد وزن خشک ساقه و بقایای طبق معنی دار بود. با افزایش فاصله ردیف کاشت شاخص برداشت کاهش یافت که این کاهش معنی دار نبود. با افزایش فاصله ردیف کاشت، وزن خشک ساقه، برگ، بقایای طبق، عمکلرددانه و عملکرد بیولوژیک در واحد سطح کاهش یافت که این کاهش در مورد وزن خشک ساقه، بقایای طبق و عملکرد دانه معنی دار بود. قطر ساقه، وزن خشک ساقه، برگ، بقایای طبق، قطر طبق، عملکرد دانه و عملکرد بیولوژیک تک بوته با کاهش فاصله بوته از ۴۲ به ۱۴ سانتی متر به طور معنی داری کاهش یافته در حالی که شاخص برداشت تغییر چندانی نکرد. با کاهش فاصله بوته از ۴۲ به ۱۴ سانتی متر وزن خشک ساقه، برگ، بقایای طبق، عملکرد دانه و عملکرد بیولوژیک در واحد سطح به طور معنی داری افزایش یافت.

  راهنمای خرید:
  • در صورتی که به هر دلیلی موفق به دانلود فایل مورد نظر نشدید با ما تماس بگیرید.