مقاله اثرمصارف مقادیر مختلف پتاسیم و منیزیم برعملکردواجزای عملکرد ژنوتیپ های سویا
توجه : به همراه فایل word این محصول فایل پاورپوینت (PowerPoint) و اسلاید های آن به صورت هدیه ارائه خواهد شد
مقاله اثرمصارف مقادیر مختلف پتاسیم و منیزیم برعملکردواجزای عملکرد ژنوتیپ های سویا دارای ۳ صفحه می باشد و دارای تنظیمات در microsoft word می باشد و آماده پرینت یا چاپ است
فایل ورد مقاله اثرمصارف مقادیر مختلف پتاسیم و منیزیم برعملکردواجزای عملکرد ژنوتیپ های سویا کاملا فرمت بندی و تنظیم شده در استاندارد دانشگاه و مراکز دولتی می باشد.
توجه : در صورت مشاهده بهم ریختگی احتمالی در متون زیر ،دلیل ان کپی کردن این مطالب از داخل فایل ورد می باشد و در فایل اصلی مقاله اثرمصارف مقادیر مختلف پتاسیم و منیزیم برعملکردواجزای عملکرد ژنوتیپ های سویا،به هیچ وجه بهم ریختگی وجود ندارد
بخشی از متن مقاله اثرمصارف مقادیر مختلف پتاسیم و منیزیم برعملکردواجزای عملکرد ژنوتیپ های سویا :
تعداد صفحات:۳
چکیده:
به منظور بررسی اثر مصرف مقادیر مختلف پتاسیم و منیزیم بر عملکرد و اجزای عملکرد ژنوتیپ های سویا، در سال زراعی ۱۳۸۵، آزمایشی به صورت فاکتوریل- اسپلیت پلات در قالب طرح پایه بلوک های کامل تصادفی در چهار تکرار در ایستگاه تحقیقات کشاورزی قراخیل اجرا گردید. بطوریکه پتاسیم در سه سطح (عدم مصرف (K0)، ۱۰۰ (K1) و ۲۰۰ (K2) کیلوگرم در هکتار از منبع سولفات پتاسیم) و منیزیم در دو سطح )عدم مصرف (Mg0) و ۱۰۰ (Mg1) کیلوگرم در هکتار از منبع سولفات منیزیم) به عنوان فاکتورهای اصلی و فاکتور فرعی واریته های سویا (۰۳۲، ۰۳۳ و JK) بود. نتایج حاصل از این آزمایش نشان داد که پتاسیم تأثیر معنی داری بر عملکرد دانه و تعداددانه در غلاف اصلی داشته است. با افزایش سطوح پتاسیم عملکرد دانه و تعداد دانه در غلاف ساقه اصلی افزایش یافت. بیشترین عملکرد به میزان (۴/۴۵۰۴) کیلوگرم در هکتار از بالاترین سطح پتاسیم (K2) یعنی ۲۰۰ کیلوگرم در هکتار بدست آمد. اثر متقابل پتاسیم و منیزیم تأثیر معنی داری بر تعداد غلاف در ساقه اصلی و تعداد غلاف در شاخه فرعی داشته است.
- در صورتی که به هر دلیلی موفق به دانلود فایل مورد نظر نشدید با ما تماس بگیرید.