مقاله اثرهورمون های گیاهی برمیزان پرولین و آنزیم های آنتی اکسیدان ارقام گندم درشرایط شوری
توجه : به همراه فایل word این محصول فایل پاورپوینت (PowerPoint) و اسلاید های آن به صورت هدیه ارائه خواهد شد
مقاله اثرهورمون های گیاهی برمیزان پرولین و آنزیم های آنتی اکسیدان ارقام گندم درشرایط شوری دارای ۵ صفحه می باشد و دارای تنظیمات در microsoft word می باشد و آماده پرینت یا چاپ است
فایل ورد مقاله اثرهورمون های گیاهی برمیزان پرولین و آنزیم های آنتی اکسیدان ارقام گندم درشرایط شوری کاملا فرمت بندی و تنظیم شده در استاندارد دانشگاه و مراکز دولتی می باشد.
توجه : در صورت مشاهده بهم ریختگی احتمالی در متون زیر ،دلیل ان کپی کردن این مطالب از داخل فایل ورد می باشد و در فایل اصلی مقاله اثرهورمون های گیاهی برمیزان پرولین و آنزیم های آنتی اکسیدان ارقام گندم درشرایط شوری،به هیچ وجه بهم ریختگی وجود ندارد
بخشی از متن مقاله اثرهورمون های گیاهی برمیزان پرولین و آنزیم های آنتی اکسیدان ارقام گندم درشرایط شوری :
تعداد صفحات:۵
چکیده:
طی یک ازمایش فاکتویل برپایه طرح کاملا تصادفی اثرهورمونهای گیاهی اسیدجیبرلیک و اسید ابسیزیک برفعالیت آنزیمهای آنتی اکسیدان پراکسیداز سوپراکسید دیسمیوتاز و کاتالاز میزان و فعالیت انزیم روبیسکو و میزان پرولین تحت تنش شوری شاهد ۳/۵و۷دسی زیمنس برمتر درارقام گندم گاسکوژن زاگرس و کوهدشت و درسه تکرار مورد بررسی قرارگرفت نتایج ازمایش نشان داد که افزایش شوری منجر به کاهش انزیم کاتالاز فعالیت کربوکسیلازی روبیسکو و میزان روبیسکو شد درحالیکه انزیم پراکسیداز سوپراکسید دیسمیوتاز و پرولین افزایش یافت اسیدجیبرلیک درمقایسه با اسید آبسیزیک درشوری ۷دسی زیمنس برمتر دررقم زاگرس موجب افزایش ۵۸/۰۳ درصدی فعالیت کربوکسیلازی روبیسکو نسبت به رقم کوهدشت و شاهد شوری شد آنزیم سوپراکسید دیسمیوتاز دررقم کوهدشت با شوری ۷دسی زیمنس برمتر و بدون هورمون نسبت به رقم گاسکوژن با تیمار اسید جیبرلیک و شاهد شوری افزایش ۷۶/۴۳ درصدی را نشان داد بیشترین مقدار پرولین درشوری ۷دسی زیمنس رمتر با تیمار اسید ابسیزیک دررقم زاگرس بدست آمد mol g 194 ماده خشک
- در صورتی که به هر دلیلی موفق به دانلود فایل مورد نظر نشدید با ما تماس بگیرید.