مقاله بررسی ماندگاری رطوبت خاک در پروفیل خاک با استفاده از مادهی معدنی پومیس بعنوان جاذب الرطوبت و تاثیر آن در رشد نهال سنجد در منطقه خواجه تبریز
توجه : به همراه فایل word این محصول فایل پاورپوینت (PowerPoint) و اسلاید های آن به صورت هدیه ارائه خواهد شد
مقاله بررسی ماندگاری رطوبت خاک در پروفیل خاک با استفاده از مادهی معدنی پومیس بعنوان جاذب الرطوبت و تاثیر آن در رشد نهال سنجد در منطقه خواجه تبریز دارای ۶ صفحه می باشد و دارای تنظیمات در microsoft word می باشد و آماده پرینت یا چاپ است
فایل ورد مقاله بررسی ماندگاری رطوبت خاک در پروفیل خاک با استفاده از مادهی معدنی پومیس بعنوان جاذب الرطوبت و تاثیر آن در رشد نهال سنجد در منطقه خواجه تبریز کاملا فرمت بندی و تنظیم شده در استاندارد دانشگاه و مراکز دولتی می باشد.
توجه : در صورت مشاهده بهم ریختگی احتمالی در متون زیر ،دلیل ان کپی کردن این مطالب از داخل فایل ورد می باشد و در فایل اصلی مقاله بررسی ماندگاری رطوبت خاک در پروفیل خاک با استفاده از مادهی معدنی پومیس بعنوان جاذب الرطوبت و تاثیر آن در رشد نهال سنجد در منطقه خواجه تبریز،به هیچ وجه بهم ریختگی وجود ندارد
بخشی از متن مقاله بررسی ماندگاری رطوبت خاک در پروفیل خاک با استفاده از مادهی معدنی پومیس بعنوان جاذب الرطوبت و تاثیر آن در رشد نهال سنجد در منطقه خواجه تبریز :
تعداد صفحات:۶
چکیده:
تحقیق حاضر با اجرای عملیات آبگیر لوزی شکل به ابعاد ۴ متر قطر بزرگ و ۳ متر قطرکوچک که در انتهاب هر سامانه چالهای به عمق و قطر به ترتیب ۷۰ و ۶۵ سانتیمتر حفر گردید به وسیله ۴ تیمار: ۱۰ درصد حجم خاک چاله با پومیس – ۲۰ درصد و ۳۰ درصد در قالب طرح آزمایشی بلوکهای کامل تصادفی با سه تکرار در سالهای ۱۳۸۳ تا ۱۳۸۴ اجرا شد. سپس نهال سنجد در درون هر چاله کشت گردید. آماربرداری از میزان رطوبت در هر چاله به روش دستگاه TDR و از عمق ۷۰-۰ سانتیمتری انجام و نتایج برای هر سال به طور متسقیم مورد بررسی قرار گرفتند. میزان زندهمانی و رشد ارتفاع نهال نیز اندازهگیر شد. نتایج حاصل نشان میدهند به طور کلی استفاده از روشهای مذکور در ذخیره رطوبتی خاک و رشد نهال نسبت به شاهد اختلاف معنیدار در سطوح احتمال ۱ و ۵ درصد نشان میدهند، در ضمن ذخیره رطوبتی و رشد نهال بیشتر به تیمار ۳۰ درصد پومیس تعلق دارند.
- در صورتی که به هر دلیلی موفق به دانلود فایل مورد نظر نشدید با ما تماس بگیرید.